In English

MagnumLive

Jouluyön hiljaisuus

Jouluyön hiljaisuus, joulukonsertti, Amadeus Lundberg, Milana Misic, Saija Tuupanen, Hannu Lehtonen

Jouluyön hiljaisuus -joulukonserteissa koet käsinkosketeltavan, kauniin joulunajan tunnelman. Vietä hetki nostalgisten joululaulujen parissa konserteissa, jotka kuullaan pääsääntöisesti kirkoissa.

Joululaulujen tulkitsijoina kuullaan solisteja, jotka tunnetaan konserttiestradeilta, mutta myös tangon maailmasta. Nämä artistit ovat kaikki omilla tahoillaan esiintyneet lukuisissa joulukonserteissa, mutta nyt tähtikaarti nähdään ensi kertaa yhdessä joulukonsertoimassa.

Kiertueen solistit:

Milana Misic
Saija Tuupanen
Amadeus Lundberg
Hannu Lehtonen

Solistit ovat kaikki myös levyttäneet jouluista musiikkia. Julkaisuja on myynnissä kiertueella.

Tuotanto: MagnumLive

Kerro kaverille tapahtumasta


Kaikki tapahtumat

• MILANA MISIC

Milana Misic on laulaja, joka on vuosien varrella esittänyt ja levyttänyt niin iskelmää, viihdettä kuin pop-musiikkia. Hän esittää omien kappaleittensa lisäksi äitinsä Laila Kinnusen tunnetuksi tekemiä lauluja.

Milana on uransa aikana osallistunut myös Suomen Euroviisuihin (2011) kappaleella Sydämeni kaksi maata. Laulajattarelta on ilmestynyt useita albumeja, joista Laila Kinnusen musiikkia ovat Laulumme (2008) ja Valoa ikkunassa (2009) sekä kokoelma Käy tanssimaan (2010). Lisäksi Milana on julkaissut mm. albumin Väärää rakkautta (2007), jonka tuotti Stratovariuksenkin tuottajana toiminut Matias Kupiainen.

Syksyllä 2013 Milana osallistui Syksyn Sävel -kilpailuun (MTV3). Ohjelman hyväntekeväisyyskohteena oli Uusi Lastensairaala. Kappaleenaan Milanalla oli Tiedäthän mistä mut löytää, josta on julkaistu sekä single ja musiikkivideo. Milanan studioalbumi Linnun kokoinen julkaistiin 2014. Sitä edelsi saman niminen ennakkosingle, jonka sävelmaailmaan Milana oli tuonut  lisää etnisiä sävyjä. Levyltä julkaistiin myös singlet Sydän sun ja mm. Radio Suomessa mukavasti soinut Tähteni. Vuosittain Milana on levyttänyt ahkerasti, uusimmat singlet ovat Rakkauslukko ja Suvi (2017).

• SAIJA TUUPANEN

Upeista tulkinnoista ja herttaisuudestaan tunnettu Saija Tuupanen on vakiinnuttanut paikkansa Suomen iskelmätaivaalla. Täysi keikkakalenteri kertoo lahjomatonta kieltään hänen suosiostaan. Tangomarkkinolla kuningattaren tittelillä palkittui Saija tunnetaan hyvästä ohjelmistostaan ja aurinkoisesta olemuksestaan.

Saija on ollut ravintola- ja tanssilavakeikkojensa lisäksi mukana monissa konserteissa ja kiertueilla. Hän on ollut mukana myös musikaalin maailmassa mm. Kaunis Veera ja Yes Sir antaa polttaa – esityksissä. Joka vuosi Saija tekee myös joulusia konsertteja, joita ovat siivittäneet omat joulujulkaisut, mm. Joululaulu ystävälle ja Pianhan meillä on joulu.

Saija juhli vuonna 2013 kymmenettä taiteilijajuhlavuottaan. Syksyllä 2014 Saija juhlisti taiteilijajuhlaansa ja kiertää konserttiestradeja Onnemme kyyneleet -juhlakonserttikiertueen siivittämänä. Kiertueen alla Saija julkaisi Tommi Soidinmäen kanssa singlen Myrskyn jälkeen kirkastuu, josta tehtiin myös musiikkivideo.

Saija on vuosien aikana julkaissut upeita albumeja. Debyyttialbumi julkaistiin omalla nimellä Saija Tuupanen ja sitä seurasi Tartu hetkeen -levy. Uusin sooloalbumi on nimeltään On onni siinä (2014);  Uutta iskelmää, joka sopii myös tanssilavoille. Syksyllä 2016 julkaistiin Saija Tuupanen – 20 suosikkia -kokoelmaCD.

Saija Tuupanen on vuosien saatossa noussut keikkapaikkojen kiintotähdeksi ja keikkakuningattareksi. Vuonna 2015 Saija valittiin Vuoden Tanssittajaksi. 2017 hän sai Vuoden raportoija -tunnustuksen.

• AMADEUS LUNDBERG

Lahjakas laulaja Amadeus Lundberg hurmaa yleisöään persoonallisella laulutyylillään ja karismaattisella olemuksellaan. Amadeus on näyttänyt kykynsä myös suurien estradien parrasvaloissa.

Amadeus  tuli suuren yleisön tietoisuuteen voitettuaan Tangokuninkuuden vuonna 2009. Hän valloitti tuolloin koko Suomen kansan sydämet laululla Onnemme kyyneleet.

Vuoden 2010 alussa Amadeus oli mukana Suomen Euroviisu-finaalissa ja hän pääsi jatkoon omasta Euroviisu-karsinnastaan kappaleella Anastacia. Tammikuussa julkaistiin myös hänen ensimmäinen albuminsa Amadeus. Single-levytyksistä mainittakoot mm. Riku Niemi Orchestran kanssa tehty Amado Mio.

Tanssilava- ja ravintolaesiintymisten ohella Amadeus on konsertoinut vuosien saatossa monissa eri konserteissa, mm. Valon airueet -kiertue ja Sielu soi -konsertit, sekä Sinitaivas-konserttikiertueet. Amadeus on ollut mukana mm. tätinsä Anneli Sarin kanssa yhteisessä musiikkinäytelmäteoksessa Taivaan Portit, joka kiersi lukuisilla paikkakunnilla. Vuosina 2013 ja 2014 Amadeus oli mukana Kari Tapio -muistokonserttikiertueella.

Keväällä 2014 julkaistiin aivan uutta musiikkia: Jukka Kuoppamäen Amadeukselle tekemä kappale Vain rakkaus, joka päätyi myös Amadeuksen menestysalbumin (2014) nimeksi: levy myi ennätysajassa kultaa. Toinen odotettu Amadeuksen albumi Puhu minulle rakkaudesta julkaisiin syksyllä 2015. Seuraava albumi oli nimeltään Poika varjoiselta kujalta (2016).

Amadeusta on usein verrattu niin yleisön kuin musiikkipiirien toimesta nuoreksi Olavi Virraksi. Vuosina 2014  Amadeuksen pitkäaikainen haave toteutui ja hänet on nähty mm. Laulaja – Olavi Virta – musiikkinäytöksissä legendan musiikkia esittämässä. Menstyskonsertteja nähtiin myös vuosina 2015 ja 2016. Sittemmin Amadeus on esiintynyt monien konserttien siivittämänä ympäri maan.

 

• HANNU LEHTONEN

Konsertti-, teatteri- ja oopperalavoiltakin tuttu baritoni ja diblomisaksofonisti Hannu Lehtonen on jo pitkään esittänyt arvostamansa Olavi Virran tuotantoa. Laulaja ja diplomisaksofonisti, MuM Hannu Lehtosen muusikonura on kulkenut pelimannin penkiltä Sibelius-Akatemian kautta Lahden konservatorioon saksofonin lehtoriksi. Soittamisen ohella Hannu Lehtonen on opiskellut laulua Lahden konservatoriossa, Sibelius-Akatemiassa ja erilaisilla kursseilla opettajinaan mm. Kalevi Koskinen, Sauli Tiilikainen, Pertti Lehtinen ja Risto Saarman.

Hannu on vuosien varrella julkaissut omia albumeja, myös joululevyn. Hänet tunnetaan nykyään arvostettuna konserttilaulajana, mutta osaa heittäytyä myös vauhdikkaampiin rooleihin: Hannu on nähty monilla konserttikiertueilla, mm. Laulaja Olavi Virta ja Muuttuvat laulut – Georg Ots, sekä Suomalaisen tangon tarina – Siks’ oon mä suruinen.

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›