In English

MagnumLive

Kokkolan Venetsialaisissa mm. Isac Elliot, Jannika B ja Meiju Suvas

JULKAISTU 28/06/2018
Kokkola Venetsilaiset, esiintyjät, Isac Elliot

Kokkola korvaa ensimmäisenä suomalaisena kaupunkina ilotulituksen ekologisilla laservaloilla. Yleisö voi vaikuttaa valoshown musiikkiin. Kokkolan Venetsialaisissa 2018 esiintyy mm. Isac Elliot, Jannika B ja Meiju Suvas. Torin päätapahtumiin on vapaa pääsy. 

Kokkolan kaupungin järjestämää aitoa ja alkuperäistä Kokkolan Venetsialaiset –tapahtumaa vietetään tänä vuonna kaksipäiväisenä. Kaupunkifestivaali järjestetään perjantaista lauantaihin 24. – 25. elokuuta ja se päättyy lauantaina ensimmäistä kertaa Kokkolassa nähtävään laservaloshow’hun.

Tälle vuodelle uudistuksena nähdään ilotulituksen korvaava näyttävä laservaloshow. Uuteen lasershowelementtiin päädyttiin mm.  ekologisista syistä, ympäristö- ja meluhaittojen vuoksi, mutta päätösvaloshown näyttävyydestä ei haluta tinkiä.

– Lisäksi kaupungintalon remontti vauhditti päätöstä. Perinteisestihän ilotulitus on ammuttu kaupungintalon katolta. Remontin takia ja sen jälkeenkään sieltä ei enää paloturvallisuussyistä voida ampua ilotulitteita, kertoo kaupungin kehitysjohtaja Jonne Sandberg. – Musiikin tahdittama laservaloshow on varmasti näyttävä ja uusi kokemus tapahtumaan saapujille, hän jatkaa.

– Yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa laservaloshow’n yhteydessä soitettavaan musiikkiin. Avaamme Venetsialaisten nettisivuilla äänestyksen, jossa voi käydä valitsemassa, minkä artistin tai kokoonpanon musiikkia haluaa kuulla osana laservaloshow’ta, kertoo KOSEKin markkinointipäällikkö Päivi Korpisalo

Kokkolan Venetsialaisten ohjelma on valmistumassa ja luvassa on markkinahumun lisäksi monipuolista viihdettä. Torialueen tapahtumiin on tänä vuonna yleisölle vapaa pääsy.

Perjantaina 24.8. viikonlopun aloittavat voimamiehet: Venetsialaisten areenan valloittavat Suomen kahdeksan vahvinta ja neljä ulkomaista voimamiestä. Kyseessä on SCL Finnish Open Kokkola 2018 -kisa.

Perjantai-iltana lavalla nähdään mm. kokkolalaislähtöinen Jannika B ja vauhdikkaasta iskelmämusiikista pitäville iloa tarjoilee Meiju Suvas. Meiju on lupautunut myös yhteislauluhetken vetäjäksi lauantaiaamuna venetsialaistorilla. Uutuutena festivaalissa nähdään lapsille suunnattu näyttävä Ruffle Army jättisaippuakuplashow. Lisäksi taidokkaan tulenkäytön mestari Taikatulet esiintyy molempina iltoina. Lauantai-illan päättää nuorison supertähti Isac Elliot.

– Venetsialaisten ohjelma on tänäkin vuonna haluttu rakentaa mahdollisimman monipuoliseksi koko perheen tapahtumaksi. Ohjelman tarkempia tietoja löytyy tapahtuman nettisivuilta, jonne se päivittyy kokonaisuudessaan kesän mittään, kertoo Päivi Korpisalo.

Kokkolan Venetsialaisten järjestelyistä vastaavat Kokkolan kaupunki ja KOSEK yhteistyössä MagnumLiven kanssa.

www.kokkola.fi/venetsialaiset

Facebook  >>

Kokkola, Venetsialaiset, festivaali

Kokkola Venetsialaiset 2018

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›