In English

MagnumLive

Kokkolan Venetsialaisiin etsitään esiintyjiä – kaupunkifestivaali 25.-26.8.2017

JULKAISTU 24/04/2017
Kokkolan Venetsialaiset

Kokkolan Venetsialaisia juhlitaan tänä vuonna pe – la 25. – 26.8.2017
– Venetsialaiset muuttuvat kaksipäiväisiksi, osa ohjelmasta julkaistaan nyt, mukana mm. Pauli Hanhiniemi
– Perjantaina mm. Illuminata-spektaakkeli, lastenpäivän ohjelma siirtyy lauantaille
– Kokkola tarjoaa myös uusille kyvyille tilaisuuden päästä esiintymään (#meidänvenetsialaiset)

Kokkolan kaupungin järjestämän Kokkolan Venetsialaiset -kaupunkifestivaali, se aito ja alkuperäinen Venetsialaisjuhla, starttaa tänä vuonna perjantaina 25.8. ja päättyy lauantaina 26.8. perinteiseen ilotulitukseen.

Kokkolan Venetsialaisten ohjelma on valmistumassa ja luvassa on jälleen viihdettä monipuolisesti. Torialueen tapahtumiin on tänäkin vuonna yleisölle vapaa pääsy. Tapahtuma tiivistyy ohjelmatarjonnaltaan kaksipäiväiseksi. Perjantaina lavalla nähdään mm. Pauli Hanhiniemi yhdessä paikallisen Voxpihlaja kuoron kanssa. Perjantaille on myös luvassa tulen ja esittävän taiteen mestariteos Illuminata, jonka esitys sijoittuu Eskon saaren ympäristöön suntin varrelle. Illuminata on täysin uusi ja ennennäkemätön konsepti. Tulipatsaista, pyrotekniikasta ja konseptista vastaa Sami Tammi. Esityksen musiikista, käsikirjoituksesta ja tuotannosta vastaa Teemu Haapaniemi. Mukana on yhteensä noin 60 henkilöä ja teos toteutetaan yhteistyössä muun muassa Kokkolan lauluveikkojen ja Kokkolan JYMY:n kanssa.

Lauantai-iltapäivä on varattu lapsiperheille, jolloin luvassa on ohjelmaa sekä lavalla että koko torialueella. Illan päättää huikea, perinteinen ilotulitus. Kokonaisuudessaan Venetsialaisten ohjelma julkaistaan kesäkuun loppupuolella.

#meidänvenetsialaiset – Talent 2017 – haku käynnissä
Järjestämme avoimen esiintyjähaun Kokkolan Venetsialaiset 2017 -tapahtumaan. #meidänvenetsialaiset – Talent 2017 -hakuun voivat osallistua kaikenlaiset esiintyjäryhmät. Kokkola etsii mielenkiintoisia esityksiä kulttuurin joka saralta. Musiikin lisäksi tanssiryhmät, sirkustaiteilijat tai vaikkapa runonlausujat ovat tervetulleita. Talent-parhaimmisto pääsee esiintymään Kokkolan Venetsialaisiin. #meidänvenetsialaiset – Talent 2017 haku on alkanut ma 24.4. ja päättyy pe 9.6.2017.

Lisätiedot: MagnumLive, olli.leppanen@magnumlive.fi, puh. 040 1880 676, www.facebook.com/kokkolanvenetsialaiset ja www.venetsialaiset.fi
Katso hakuhjeet!

Kokkolan Venetsialaisten ohjelmajärjestelyistä vastaavat Kokkolan Matkailu ja MagnumLive

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLive postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›