In English

MagnumLive

KasariDJ Jon Landlordin musiikkividolla näyttelevät koirat

JULKAISTU 20/06/2017
Jon Landlord, Pasanen, Alä unohda, koiravideo,

Kasaridinosaurus Jon Landlord julkaisee kappaleen Älä unohda. Se pohjautuu Eurooppa 3:n hittiin Älä unohda minua, joka ilmestyi 1989.

• Spotify: Jon Landlord – Älä unohda

”Älä unohda” on Landlordin kunnianosoitus kultaiselle 80-luvulle. Tällä biisillä Landlord debytoi myös laulajana. Landlordin missio on lisäksi siirtää vanhat perinteet uudelle sukupolvelle. Sen takia biisillä vierailee myös Pohjanmaan kovin räppäri Pasanen, joka on nousussa räppiscenessä.

Jon Landlord on julkaissut nyt biisistään musiikkivideon, joka on ainutlaatuista Suomessa. Nimittäin videolla koirat esittävät ihmisiä. Huikea suoritus sympaattisilta näyttelijöiltä.

Videon on tuottanut Love U Mean It ja sen ohjaajana toimii mm. Mikael Gabrielin Elämä dokumentin ja Kotiteollisuuselokuvan ohjannut Saku Perintö. ”Maailma on täynnä kissavideoita ja ne ovat äärimmäisen suosittuja. Halusin antaa koirille hieman tasoitusta tässä kilvassa tämän videon myötä”, hän toteaa.

Landlord on ollut Dj vuodesta 1985 ja laulunsanoittaja vuodesta 1994, jolloin ilmestyi hänen sanoittamansa 2. Maanantain Mixet tahdo olla munkaa. Suomessa on myyty melkein miljoona levyä, joissa on Landlordin sanoituksia.


Jon Landlord, Eurooppa 3, Älä unohda

JON LANDLORD feat. PASANEN – ÄLÄ UNOHDA, cds
3’09 / FIMGM1700018 / MGM-439
c & p: MagnumLive 2017

 

Share on Facebook
Facebook
47Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLive postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›