In English

MagnumLive

Kalle Kaajan albumilta single Sua etsin silloinkin

JULKAISTU 21/08/2018
Kalle Kaaja, Tammilehto, rautalankayhtye

Kalle Kaaja ja Antti Tammilehdon yhtye herkistyvät Sua etsin jo silloinkin -singlellä. Kesän keikat jatkuvat tällä viikolla Porissa.

Aiemmin tänä vuonna Kalle Kaaja ja Antti Tammilehdon yhtye julkaisivat yhdessä upean Unta kauniimpaa -albuminsa, josta tänään lohkaistiin viikonlopun teemabiisiksi Sua etsin jo silloinkin. Myös Spotifystä löytyvän herkän balladin on säveltänyt Juha-Matti Hirsimäki, ja sielukkaista sanoituksista vastaa Marko Haavisto.

• Kuuntele Unta kauniimpaa (Spotify)


 

”Sua etsin jo silloinkin oli ensimmäinen kuulemani sävellys Unta kauniimpaa -albumille. Kun kuulin kitaristimme Junnu Hirsimäen säveltämän kappaleen ensi kertaa, tiesin, että tässä kappaleessa on sitä jotakin”, Kalle Kaaja kertoo.

Kalle ja Antti ovat julkaisseet Unta kauniimpaa -albumi nyt myös vinyylinä, ja kuten koko albumi, on Sua etsin jo silloinkin koskettanut Kalle Kaajaa myös henkilökohtaisella tasolla.

”Vahva sävellys vaatii vahvan sanoituksen, ja siksi ensimmäiseksi mieleeni tuli kysyä Marko Haavistolta sanoitusta biisiin. Sua etsin jo silloinkin -biisin sanat ovatkin kuin suoraan omasta elämästäni, ja Haaviston sanoitus osuu sydämeen. Positiivinen sanoitus luo jännän kontrastin perinteiseen mollivoittoiseen slaavilaiseen sävellykseen, ja biisin fiilis on herkkä ja toiveikas”, Kaaja jatkaa.

Kalle Kaaja ja Antti Tammilehdon yhtye ovat kiertäneet läpi suvisen Suomen. Keikkakesä päättyy virallisesti perjantaina 24. elokuuta Porin Punaisen Kukon keikkaan, jonka jälkeen startataan syksyn keikoille. 

www.facebook.com/KalleKaajaVirallinen

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›