In English

MagnumLive

Kaipaatko luennoitsijaa? Tilaa Marko Jantusen traaginen selviytymistarina

JULKAISTU 16/10/2019
Marko Jantunen, huumeriippuvuus, luento

Jääkiekkotähti Marko Jantusen tosi tarina NHL-tähdestä päihderiippuvaiseksi: matka läpi helvetin ja takaisin elämään. 

Marko Jantusen poikkeukselliset luistelutaidot huomattiin varhain. Hyväsydäminen ja vilkas lahtelaispoika luisteli Suomen kiekkotähdeksi ja eteenpäin maailmalle NHL:ään saakka. Mukana seurasivat alkoholi, juhliminen ja lopulta myös huumeet. Menestys kaukalossa koitui lopulta Jantusen kohtaloksi, kun seurat eivät pystyneet luopumaan arvokkaasta, päihderiippuvaisesta pelaajastaan. 

Omakohtainen tarina – Läpi helvetin
Läpi helvetin on trillerimäinen tositarina Marko Jantusen vaiheikkaasta peliurasta, päihteiden sävyttämästä yksityiselämästä ja viimeisestä toivosta. Nyt Marko kertoo omakohtaisesta 8 vuoden helvetistään, joka alkoi peliuran jälkeen. Ja miten siitä selviydyttiin.

Valistusluento
Alkoholismi, narkomania, lääkeriippuvuus, sekakäyttö. Millainen on päihteiden ja alkoholismin sairauden kuva? Miten riippuvuudesta voi irrottautua? Toipuminen alkaa ongelman tunnistamisesta ja tunnustamisesta. Palkintona on oman itsensä löytyminen ja persoonallisuutensa eheyden vaaliminen.

• Omakohtainen tarina sopii monenlaisiin tapahtumiin ja haastatteluihin (mm. seminaarit, urheilu, terveys, viranomaiset) tai vaikkapa firmoille jääkiekko-ottelujen alustukseksi.
• Valistusluento sopii eritysesti nuorille suunnattuihin tapahtumiin (koulut, seurat, opettaja)

Hän on julkaissut aiheesta myös Läpi helvetin -kirjan (2016). 

Lue lisää >>

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›