In English

MagnumLive

Kai Jämsältä uutta musiikkia 50-vuotisjuhlan kunniaksi

JULKAISTU 10/09/2015

Viisikymmenvuotista syntymäjuhlaansa viettävän Kai Jämsän ura on oikeastaan aika helppoa matikkaa. Vuonna 1977 hän vasta kaksitoistavuotiaana soitti ensimmäisen keikkansa Effigy-bändinsä kanssa koulun discossa synnyinkaupungissaan Kokkolassa. Siitä eteenpäin hän tiesi, että joskus miehen täytyy lähteä ja hänen täytyi, koska musiikista oli tullut rakkautta ja rakkaus on tärkein.

Ensimmäisen keikan ja tämän päivän väliin mahtuu paljon lisää keikkoja, soittamista ja laulamista menestyneissä yhtyeissä ja soolouralla, kaikenlaisia takahuoneita, keskiviivan tuijottamista erilaisissa kulkuvälineissä, sävellyksiä itselle sekä muille artisteille, elokuvamusiikkia ja tuottamista. Vuosi 2008 piirtyy Kai Jämsälle yhtenä rakkaimmista. Tuolloin isoveljen kanssa oli kunnia vastaanottaa vuoden iskelmäpalkinto ja hetken kaikki oli preussinpunaista. Vuosiin mahtuu nousuja ja laskuja, kohtaamisia ja menetyksiä, sekä musiikkiuralla että yksityiselämässä. Haaveita Kai Jämsällä on vielä paljon jäljellä toteutettavaksi tulevaisuudessa. Niistä kysyttäessä, hän vaatimattomana toteaa: ”Haluaisin vain tehdä hyviä lauluja”.

Noita tunnelmia peilaa helmikuussa 2016 julkaistavalta albumilta nyt tarjoiltava nimikkokappale ”Aika on”. Näin on hyvä. Niin hyvä, että artisti voisi vaikka hetkeksi pysähtyä ja aika voisi vain olla. Kappaleesta julkaistaan samalla musiikkivideo.

Me jätämme oven raolleen Kai Jämsälle edelleen.

Kai Jämsä – Aika on, CDS, julk. 09/15
3’35 / MGM-382 / FIMGM1500053
Säv. Kai Jämsä, san. Minna Immonen, Veli-Matti Jämsä
c & p MagnumLive Oy 2015

Videon kuvaus ja ohjaus: Markus Ahola.

Kai Jämsä: laulu, kitara, basso
Kustaa Kantelinen: kitara
Petri Auer: kosketinsoittimet
Miri Miettinen: rummut
Leevi Jämsä: perkussiot

 

magnumlive.fi/kai_jamsa
kaijamsa.com

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›