In English

MagnumLive

Jukka Kuoppamäki teki Amadeus Lundbergille kappaleen

JULKAISTU 08/04/2014
Amadeus, Vain rakkaus

Amadeus Lundbergin uusi albumi julkaistaan kesällä. Siltä lohkaistaan nyt single Vain rakkaus.

Yleisön ja fanien pitkä odotus palkitaan vihdoin, kun Amadeus julkaisee tauon jälkeen uutta musiikkia. Kappaleen on tangokuninkaana maineeseen nousseelle artistille säveltänyt ja sanoittanut itse maestro Jukka Kuoppamäki.

Kappale löytyy myös Amadeuksen tulevalta albumilta, joka julkaistaan tulevana kesänä. Sen tuotannosta vastaa toinen maestro Riku Niemi ja taidokkaasta musisoinnista niin singlellä kuin tulevalla albumilla vastaa Riku Niemi Orchestra.

• Kuuntele Amadeus Lundberg – Vain rakkaus Youtubessa

– Olen aina arvostanut Kuoppamäkeä niin lauluntekijänä kuin artistina. On hienoa saada esittää hänen tekemänsä aivan uusi kappale. Mielestäni Jukka on onnistunut tekemään minulle täydellisen kappaleen ja se on odottanut juuri tätä hetkeä tullakseen julkaistuksi, iloitsee Amadeus.

Amadeus ja yhdeksänmiehinen Riku Niemi Cool Mambo starttaavat viiden konsertin kiertueelle keskiviikkona 9.4. Ylivieskan Akustiikka-salista. Sen jälkeen vuorossa on Lapin Ylläksen Äkäshotelli (10. ja 12.4.) ja Kittilän Levitunturi (11. ja 13.4.).

Amadeus nähdään kesällä Olavi Virtana

Amadeus pääsee tulevana kesänä esittämään idoliaan, suurta legendaa Olavi Virtaa. Laulaja – Olavi Virta -musiikkinäytöksen ensi-esitys nähdään 2.8. ja näytöksiä esitetään sekä Helsinki Pavin että Someron Esakallion kesäteatteriestradilla ja sen jälkeen syksymmällä Kulttuuritalo Kyminsuussa.

 – Tämä on tilaisuus, jota olen odottanut, unelmieni täyttymys, kertoo Amadeus, vuoden 2009 Tangokuningas, jota usein on verrattu nuoreen Olaviin. – Lähdin aikoinaan Tangomarkkinoille juuri Virran ja hänen tangojensa innoittamana.

Lisätietoa: magnumlive.fi/laulaja-olavi-virta

Amadeus Lundberg, Vain rakkaus, single

VAIN RAKKAUS, CDS, digijulkaisu 9.4.2014
Kesto 3.16 / FIMGM1400011 / MGM-346
Säv. ja san. Jukka Kuoppamäki, sov. Riku Niemi
c & p Magnum Music Oy

magnumlive.fi/amadeus-lundberg

facebook.com/amadeus.lundberg.official

amadeuslundberg.com

 

 

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›