In English

MagnumLive

Jonna Ortju & Marian Petrescu: Lumienkeli

JULKAISTU 09/11/2018
Jonna Ortju, Mariam Petresku

Jonna Ortju ja Marian Petrescu aloittivat yhteistyön jo yli 20-vuotta sitten. Kokoonpanoja on ollut vuosien aikana useita ja repertuaari on valtava. Omimpina genreinään he pitävät sielukasta jazzia, viihde- ja elokuvamusiikin helmiä, unohtamatta lattarirytmejä, sekä verevää Amerikan gospelia.

Jonna Ortju on erittäin monipuolinen musiikin ja taiteen ammattilainen, teatteria unohtamatta. Marian Petrescu on Romaniassa syntynyt, Grammy-palkittu pianistivirtuoosi, joka tunnetaan erittäin hyvin myös maailmalla. Nämä kaksi taitavaa muusikkoa ovat nivoutuneet vuosien saatossa niin, että heidän yhteissoittonsa ja tulkinnallisuus ovat käsin kosketeltavissa.

Nyt kaksikko julkaisee laulun nimeltään Lumienkeli.

 

– Toiveet toteutuvat. Saimme tehdä juuri meidän näköisen joulukappaleen.

– Olen pikkutytöstä asti rakastanut enkeleitä. Muistan, kuinka mummo oli tilannut Hankasalmen Kempparin tädiltä, ihanan ja suuren käsintehdyn enkelin. Hakumatkalla pakkanen narisi kenkien alla ja tähdet tuikkivat. Tein kirkonmäelle suuren lumienkelin, jotta pappa ja taivaan enkelitkin ilahtuisivat. Nyt teen enkeleitä omien lasten kanssa, taivaalle tähystellen ja rakkaita lämmöllä muistellen. Kiitollisena yhteisistä hetkistä, muistelee Jonna.

Jonna Ortju, Mariam Petresku

Jonna Ortju & Marian Petrescu – Lumienkeli, cds
säv. Antti Kleemola, san. Eija Hinkkala, sov. Antti Lipponen
c & p: Musiikkifarmi 2018

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›