In English

MagnumLive

Johanna Debreczeniltä hyvänmielen salsa: Sellaiset silmät

JULKAISTU 29/07/2020
Johanna Debreczeni

Johanna Debreczenin kaunis ääni pääsee jälleen oikeuksiinsa uudella singlellä. Keskiviikkona 29. heinäkuuta 2020 Johanna julkaisee upouuden kappaleen Sellaiset silmät. 

 • Spotify

– Me ollaan jo jonkin aikaa mun bändin liiderin Mirka Dojanin kanssa pyöritelty ideaa sinkusta, ja kun Mirka laittoi mulle demon, hänen ja Juuso Happosen yhdessä tekemästä biisistä, niin se oli siinä. Haluttiin tehdä hyvänmielen salsa, ja sellainen siitä tuli. Mä oon ylpeä, että sain myös Amorio-bändini sinkulle soittamaan, pienellä lisämiehityksellä. En malta odottaa, että päästään esitetään tätä livenä. On mahtava päästä pian taas ns. leivänsyrjään kiinni. Keretään parit kesälavatkin vielä kiertämään, iloitsee Johanna Debreczeni, joka tunnetaan myös takavuosien Tangokuningattarena. 

Parhaillaan Johanna on tangokuninkaallisten leirillä Aki Samulin Pukkilan tilalla. Sen lähtölaukauksena on ollut Tangokuninkaalliset ry: idea ja halu viettää mukavaa yhdessäoloa kuninkaallisten kesken. Lopputulos nähdään AlfaTV:llä syksyllä 2020. Johanna nähdään niin Kuninkaalliset kimpassa kuin Kuninkaalliset iltamat -tv-ohjelmissa. Luvassa on 8 eri tv-ohjelmaa, jotka taltioidaan yhteistyössä Tangomarkkinoiden kanssa. 

Johanna Debreczeni – Sellaiset silmät, cds
Julk 29.7.2020
FIMGM2000014 / MGM-543
Säv. Mirka Dojan / San. Juuso Happonen / Sov. Mirka Dojan
MagnumLive Oy 2020

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›