In English

MagnumLive

JK jatkaa Aki Sirkesalon laulujen julkaisua

JULKAISTU 04/05/2018
JK, Jari Karjalainen, Aki Sirkessalo

Viime elokuussa julkaistu JK:n ensisingle Tuhlattuja päiviä sai poikkeuksellisen hyvän vastaanoton sekä medioissa että radiosoiton suhteen. Kyseessä oli Aki Sirkesalon ennen julkaisematon biisi. Pienen luovan tauon jälkeen projektille ’levyttää ennen julkaisemattomia Sirkesalon pöytälaatikosta löytyneitä kappaleita’ seuraa siis jatkoa. Kakkossingle Minä ja ex on iloinen erolaulu, josta Sirkesalon omaperäinen biisintekotyyli on kuultavissa jo ensimmäisistä tahdeista. Kappaleessa on mukana myös brassisektio, jonka sovituksesta vastaa mestaritrumpetisti Tero Lindberg. Biisin on tuottanut ja sovittanut JK:n kanssa yhteistyössä pitkän linjan tuottaja-säveltäjä Petri Alanko.

• Kuuntele SpotifyiTunes
Muut linkit päivittyvät julkaisupäivänä 27.4.2018

Kun mainetta niittäneeltä, Hausmyllystäkin tutulta ex-solistilta JK:lta, eli Jari Karjalaiselta kysytään, että missä se albumi viipyy, vastaus on taiteilijamaisen selkeä:

– ”Suutarin lapsella ei ole kenkiä”- syndrooman kanssa tässä edelleen painitaan. Mutta juu, kyllä itse määrittelemäni deadline on edelleen voimassa, albumillinen materiaalia tulee valmistumaan ennen kuin täytän 50, ensi elokuussa. Loppukevät ja kesä on tarkoitus linnoittautua studioon.

Valmistuvalla albumilla tullaan kuulemaan myös vierailijoita, mutta ketä, siihen ei JK vielä ota kantaa.

– Muutama biisi kaipaa selkeästi feattaajan, mutta keitä he ovat, jääköön vielä tässä vaiheessa salaisuudeksi. Koviahan he tietenkin ovat. Tällä hetkellä olen erittäin täpinöissäni tästä biisistä, siitä tuli melkoisesti parempi kuin osasin odottaakaan. Jos biisissä käsiteellään eroa, pitää se mielestäni tehdä juuri tällä asenteella!

2010-luvulle maukkaasti päivitetty, ennen julkaisematon, Suomi-soul -hengessä vahvasti svengaava ”Minä ja ex” on  kuunneltavissa suoratoistopalveluissa 4.5.2018. Erityiskiitokset: Vesa Sirkesalo & perikunta, Timi Laukkanen 

JK, Jari Karjalainen, Aki Sirkessalo

JK – Minä ja ex, cds
Julk. 4.5.2018
Kesto 3,31 / FIMGM1800002 / MGM-461

Säv. & san. Aki Sirkesalo, sov. Petri Alanko, Jari Karjalainen
Äänitys: Jari Karjalainen, Tommi Kaikkonen, REC Pilpala, Leevi Kohonen, Juhis Kainulainen, Finnvox / Ohjelmointi, miksaus ja masterointi: Petri Alanko / Kitarat: Saku Mattila / Trumpetti ja torvisovitus: Tero Lindberg / Saksofonit: Heikki Pohto / Vetopasuuna: Antti Rissanen / Taustalaulu: Melli Arnberg / Tuotanto: Jari Karjalainen, Petri Alanko 
MagnumLive Oy

JK nimen takana vaikuttaa muusikko Jari Karjalainen, joka on tullut parhaiten tunnetuksi 90-luvulla Hausmylly-yhtyeen solistina, tuottajana ja biisintekijänä. Karjalainen on myös vaikuttanut yhtyeissä A-tyyppi ja Kansansuosikit, sekä toiminut muun muassa Kaija Koon taustalaulajana ja tuottanut kymmeniä albumeja lukuisille suomalaisartisteille.

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›