In English

MagnumLive

Jarkko Järvenpää julkaisee soolosinglen: Yhteiset muistomme

JULKAISTU 27/12/2017
Jarkko Järvenpää, Helmekalastajat

Jarkko Järvenpää julkaisee itsesäveltämänsä ja sanoittamansa soolosinglen Yhteiset muistomme. Kappale julkaistaan heti joulun pyhien jälkeen torstaina 27. joulukuuta.

• Kuuntele Youtubessa. 

Jarkko Järvenpää tunnetaan suositun Helmenkalastajat-tanssiorkesterin solistin pestistä. Pohjanmaalta kotoisin oleva Helmenkalastajien ura lähti lentoon legendaarisen Kesäillan valssi -TV-kiertueen siivittämänä. Helmenkalastajat on julkaissut myös albumit Saavuit kuin kevät tuo ja Haavekuva

– Viitisentoista vuotta on Helmenkalastajissa, eli tuttavallisemmin Helmareissa kuljettu ja hienoja hetkiä koettu. Selaillessani lauluja, joita on tullut raapusteltua vuosien varrella, tuli vastaan kyseinen laulu: Yhteiset muistomme. Esittelin kappaleen muusikkoystävälleni Markku Keski-Mäenpäälle, josta heräsi ajatus että hän jättäisi teokseen oman käden jälkensä sovituksen osalta.

– Helmareiden joukossa mennään jatkossakin, ja yhdessä ollaan studion pahnoilla aikaa kulutettu, joten uutta musiikkia on luvassa myös sillä rintamalla tulevana vuonna, kertoo Jarkko ja vinkkaa vielä:
– Muistakaa käydä tansseissa – mm. uudenvuodenaattona olemme keikalla Lapualla.

Jarkko muistetaan myös parin vuoden takaa Topi Sorsakosken kunniaksi tehdystä Salattu suru -musiikkirevyystä, joissa hän esitti pääroolia.

Jarkko Järvenpää – Yhteiset muistomme, cds
Julk. 27.12.2017 / Novelty
Säv. & san. Jarkko Järvenpää, sov. Markku Keski-Mäenpää
FIMGM1700045 / MGM-455
c & p: MagnumLive Oy

Helmenkalastajat

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›