In English

MagnumLive

Jarkko Honkaselta uusi albumi: Suunta muuttumaton

JULKAISTU 27/02/2020
Jarkko Honkanen, cd

Jarkko Honkanen on Taiga -yhtyeensä kanssa tehnyt uutta albumiaan todella pitkään ison joukon voimin. Nyt julkaistu Suunta muuttumaton -albumi on ollut jälleen yksi täyttynyt unelma, jonka eteen on tehty todella paljon töitä. Levy onkin mitä parhain osoitus suuresta musiikillisesta intohimosta, periksiantamattomuudesta ja yhteistyön voimasta. Osa kappaleista on kokoonpanon omaa tuotantoa. 

– Tällainen projekti vaatii suunnattoman paljon kannustajia, osaamista ja tukijoita, jotka uskovat asiaan. Meillä tekijöillä on puolestamme tahto ja velvollisuus toteuttaa itseämme, sekä jakaa sitä kuunneltavaksi. Saimme sisällytettyä levyn laulujen tarinoihin paljon tunteita ja me toivommekin, että sinä saat niistä lohtua, onnea ja iloa, sekä oivalluksen hetkiä, kertoo solisti Jarkko Honkanen levyn sisävihkon kiitostekstissä.

– Tämän albumin tekeminen aloitettiin jo kolme vuotta sitten uusia kappaleita tekemällä ja etsimällä. Osa lauluista pyydettiin nimekkäiltä pitkän linjan lauluntekijöiltä, mutta huomionarvoista on se, että suurin osa albumin kappaleista sävellettiin ja sanoitettiin itse. Näistä omista lauluistamme koostui ensimmäinen studiosessiomme, jonka teimme vuosi sitten keväällä. Kaikkien vaiheiden jälkeen päädyimme lopulta kokonaisuuteen, jossa on 12 ennen julkaisematonta kappaletta ja 6 uudelleen miksattua tai remasteroitua, aiemmin julkaistua singleä, kuvaa Jarkko levyntekoprosessia.

Suunta muuttumaton albumin biisilista: 1. Suunta muuttumaton / 2. Muisto vain / 3. Odotan vihreää / 4. Kaikesta huolimatta / 5. Sydämelle koti / 6. Läpikulkumatkalla feat. Esa Eloranta / 7. Arpapeliä / 8. Katse vain /9. Elämän tango /10. Napakymppi / 11. Onnen hetket / 12. Taivas rajana / 13. Isän ääni / 14. Kaksitoista tähteä / 15. Ennen kuin aamu koittaa / 16. Kääntöpuolet / 17. Vain kaksi nauhaa (Against the wind) / 18. Kiitos

Levyltä on julkaistu myös musiikkivideo: Läpikulkumatkalla

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›