In English

MagnumLive

Jani ”Jetsetters” Forsman soolouralle

JULKAISTU 13/03/2018
Jani Forsman, Jetsetters

Sympaattinen hurmuri Jani Forsman keikkailee nyt soolouransa siivittämänä.

Jani muistetaan ehkä parhaiten tauolle jääneen Jetsetters-yhtyeen keulakuvana. Jetsettersin kanssa Jani ehti keikkailla viitisentoista vuotta. Vuosiin mahtui menestyksekkäitä albumeja ja mm. Suomen Euroviisut. Vaikka tämä ajanjakso on nyt takana, on Jani jatkanut aktiivisesti musiikkiuraansa.

– Jetsettersin jälkeen tuntuu kivalta lähteä soolouralle. En ole missään kohtaa musiikkia ja laulua jättänyt, vaan vieraillut eri kokoonpanoissa. Ja tietenkin ollut mukana Badding-musikaalissa. Nyt pääsiäisenä on tulossa kotikaupunkiini uusi Kuninkaan yö –näytelmä, jossa esitän Ryöväri-Rafaelia.

– Niin ja uutta musiikkiakin suunnitellaan parhaillaan, siitä lisää myöhemmin, iloitsee Jani.

Vierivä kivi ei siis sammaloidu: Moninaisten keikkojen ohella vieraili Jani vuonna 2017 In The Moodin levyllä Suvi Karjulan duettoparina kappaleessa Kuihtuu kesäinen maa. Jani julkaisi myös toisen dueton Ota musta kiinni lujaa Suvi Hiltusen kanssa: Kappale oli ehdolla myös Radio Iskelmän Vuoden iskelmäksiMoniosaaja Jani on nähty myös Rauli Baddinginä musikaalissa. Tulevana pääsiäisenä Jani nähdään Riihimäellä esitettävässä näytelmässä Kuninkaan yö.

Käy tykkäämässä Janin uusia Facebook-sivuja!

• Janin keikat myy MagnumLive

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›