In English

MagnumLive

Iskelmäparatiisi-laulukilpailun finaaliin selvitti tiensä kahdeksan kilpailijaa

JULKAISTU 22/05/2017
Iskelmäparatiisi Laulukilpailu 2017 finalistit

Uudistunut Iskelmäparatiisi-laulukilpailu keräsi tänä vuonna ennätykselliset 260 laulajaa ympäri Suomen. Semifinaalissa lauantaina 20.5. finaalipaikasta kisasi 33 kilpailijaa. Heistä finaaliin valittiin kahdeksan kilpailijaa: Sini Ikävalko Helsingistä, Tiina Pitkänen Kellosta, Veera Vento Imatralta, Emmy Welin Turusta, Robin Berg Lahdesta, Karell Dupervall Pena Kaarinasta, Keijo Hietikko Kurikasta ja Ari-Matti Niemi Jyväskylästä. Finaali mitellään 10.6. Iskelmäparatiisi-festivaaleilla ja se nähdään myös suorana lähetyksenä MTV:n verkossa.
 
“Kisa oli yllätyksellinen ja korkeatasoinen. Olen todella tyytyväinen siihen, miten paljon semifinaali keräsi katsojia paikan päälle. Tuomaristolla oli äärimmäisen vaikea tehtävä. Meillä on uusi kisa, johon saimme aikaan hyvän kattauksen. Halusimme viedä kilpailua enemmän nykyiskelmän suuntaan ja se oli hyvä ratkaisu. Tällaiselle kisalle on selvästi kysyntää.”, kommentoi kilpailun johtaja Jukka Töyli.

Alkukarsinnat käytiin kevään aikana 20 paikkakunnalla. Paikallinen voittaja pääsi suoraan semifinaaliin. Heidän lisäkseen 15 kilpailun parasta pääsi semifinaaliin yleisöäänillä. Kilpailu herätti jo ennakkoon paljon kiinnostusta. Yleisöääniä saatiin kaikkiaan 3 600 ja kilpailuvideoita katsottiin lähes 50 000 kertaa.

Finaalissa kilpaillaan naisten ja miesten sarjoissa. Kilpailukappaleet on valittu tämän päivän hittien joukosta. Kilpailukappaleina on muun muassa Jenni Vartiaisen, Johanna Kurkelan, Laura Voutilaisen, Chisun, Tuure Kilpeläisen, Lauri Tähkän, Popedan ja Anssi Kelan musiikkia.

”Iskelmäparatisiisissa käytiin todella kovatasoinen semifinaali. Tuomariston tehtävä ei ollut helppo. Odotan finaalista todella kovaa. Ja täytyy vielä todeta, että kilpailun puitteet olivat kunnossa ja fiilis oli koko päivän korkealla”, toteaa kilpailun tuomaristoon kuuluva, vuoden 2016 Tangoprinsessa Nina Åkerman. Tuomaristoon kuuluvat myös hotellin johtaja Titta-Liina Gustafsson, Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä, Plan B:n kapellimestari Marko Holstein ja Radio Sunin toimitusjohtaja Sammo Hyttilä sekä tuomariston puheenjohtajana toimiva MagnumLiven Kalevi Puonti. Kilpailun järjestää Restel yhteistyössä DigiBar ja MagnumLive.

Finaalin naisten sarjan ja miesten sarjan voittajilla on mahdollisuus ohjelmatoimisto- ja levytyssopimukseen MagnumLiven kanssa. He saavat myös artistikoulutuspaketin ja promokuvauksen.

FINAALI MITELLÄÄN ISKELMÄPARATIISI-FESTIVAALEILLA 10.6.

Finaali on Iskelmäparatiisi-festivaaleilla lauantaina 10.6. Kesällä 15. juhlavuottaan viettävä Iskelmäparatiisi kasvaa aiempaa suuremmaksi. Suosittu kesäfestari Ikaalisten Kylpylän päärakennus Mainingin upeassa ympäristössä, Kyrösjärven rannalla kokoaa yhteen suomalaisen popin ja iskelmän suosikkiartistit. Perjantaina esiintyvät Antti Tuisku, Ellinoora, Lauri Tähkä, Suvi Teräsniska ja Neljänsuora. Ravintola Violetassa tanssittaa iskelmälaulaja Eija Kantola sekä tanssiorkesteri Henkka ja Kulkurit. Lauantaina lavan valtaavat Eppu Normaali, Yö, Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden vangit sekä Irina. Ravintola Violetassa esiintyy tanssiorkesteri Henkka ja Kulkurit sekä Taikakuu.

Katso 20.5. suoratoistona lähetetty semifinaali:

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›