In English

MagnumLive

Iskelmaparatiisi-laulukilpailun voittoon Tiina Pitkänen ja Keijo Hietikko

JULKAISTU 10/06/2017
Iskelmäparatiisi voittajat, Tiina Pitkänen, Keijo Hietikko

Iskelmäparatiisi Laulukilpailun voiton veivät Tiina Pitkänen, Kello ja Keijo Hietikko, Kurikka. Finaali miteltiin tänään 10.6. Iskelmäparatiisi-festivaalilla Ikaalisissa. Kilpailu nähtiin myös suorana MTV:n verkossa.
 

Kovatasoisessa finaalissa oli mukana kahdeksan kilpailijaa. Voittajien Tiina Pitkänen ja Keijo Hietikko lisäksi Veera Vento Imatralta, Suvi Ikävalko Helsingistä, Ari-Matti Niemi Jyväskylästä, Robin Berg Lahdesta sekä Emmy Welin Turusta ja Karell Dupervall Pena Kaarinasta. Kilpailu käytiin naisten ja miesten sarjoissa. Kilpailun molemmat voittajat kiittelivät finaalin yhteishenkeä. ”Kaikki tsemppasivat toisiaan”, kehui Keijo Hietikko.
 

”Suuntaan keikkalavoille. Tekeillä on myös sinkku”, toteaa Tiina Pitkänen, jolta on aiemmin ilmestynyt albumi Yksinäinen tyttö kaupungin. Hän keikkaillut ahkerasti jo vuodesta 2003 ja oli mukana Tangomarkkinoiden finaalissa 2015. ”Alan seuraavaksi kasaamaan bändiä ja suuntaan myös kohti keikkalavoja”, kertoo Keijo Hietikko. Hän on valmistunut Ikaalisten artistivalmennnuksesta 2014. Kilpailukokemusta hänelle on karttunut useista laulukilpailuista, kuten vuoden 2011 Tangomarkkinoilta.
 

Tuomaristoon kuuluivat Tangoprinsessa 2016 Nina Åkerman, Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylän hotellin johtaja Titta-Liina Gustafsson, Plan B:n kapellimestari Marko Holstein, Radio Sunin toimitusjohtaja Sammo Hyttilä sekä tuomariston puheenjohtajana toimiva Magnum Liven Kalevi Puonti. Kilpailun järjestää Restel yhteistyössä MagnumLiven kanssa.
 

Voittajien kuva: Ville Tarhala.

KATSO FINAALIN STRIIMAUS MTV.FI (Katsottavissa myös jälkikäteen).


 

Iskelmäparatiisi Laulukilpailu 2017 finalistit

Finalistit Ari-Matti Niemi, Tiina Pitkänen, Sini Ikävalko, Keijo Hietikko, Veera Vento, Emmy Welin, Robin Berg, Karell Duperval Pena. Valokuva Karri Harju.

www.iskelmaparatiisi.fi

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›