In English

MagnumLive

Iskelmäparatiisi-laulukilpailun semifinalistit julki – semifinaali 20.5. Ikaalisissa

JULKAISTU 11/05/2017
Iskelmäparatiisi 2017, laulukilpailu

Uudistunut Iskelmäparatiisi- laulukilpailu keräsi tänä vuonna ennätykselliset 260 laulajaa ympäri Suomen. Heidän joukostaan semifinaaliin selvitti tiensä 40 kilpailijaa. Semifinaali kisataan Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylässä lauantaina 20.5.2017.

• Seuraa Semifinaalia la 20.5. klo 22.15 mtv.fi

– Taso on tänä vuonna todella kova. Semifinalisteja on 29 eri paikkakunnalta. Heidän joukossaan on mm. Voice of Finlandissa kilpailleita, monia Tangomarkkinat finalistista tuttuja, Iskelmän SM-kilpailun, Tapsan Tahtien ja Toivo Kärki Iskelmän SM-kilpailussa –laulukilpailussa menestynneitä laulajia. Joukossa on niin kokeneita konkareita kuin täysin uusia ääniä, mikä tekee kilpailuista mielenkiintoisen. Alkukarsintojen perusteella myös näiltä uusilta kyvyiltä on lupa odottaa paljon. Kilpailu antaa hyvää buustia jo uraa rakentaneille ja toimii ponnahduslauta uusille lahjakkuuksille, kertoo kilpailun johtaja JukkaTöyli.

Semifinaalissa lauletaan naisten ja miesten sarjoissa. Kilpailukappaleet on valittu tämän päivän hittien joukosta. Kilpailukappaleina on muun muassa Jenni Vartiaisen, Johanna Kurkelan, Laura Voutilaisen, Chisun, Tuure Kilpeläisen, Lauri Tähkän, Popedan ja Anssi Kelan musiikkia.

Alkukarsinnat käytiin kevään aikana 20 paikkakunnalla. Paikallinen voittaja pääsi suoraan semifinaaliin. Heidän lisäkseen 15 kilpailun parasta pääsi semifinaaliin yleisöäänillä ja viisi tuomariäänin. Kilpailu on herättänyt ennakkoon paljon kiinnostusta. Yleisöääniä saatiin kaikkiaan 3 600 ja kilpailuvideoita katsottiin lähes 50 000 kertaa.

Ammattituomaristo valitsee finaaliin päässeiden joukosta voittajat naisten sarjasta ja miesten sarjasta. Heillä on mahdollisuus ohjelmatoimisto- ja levytyssopimukseen MagnumLiven kanssa ja he saavat myös artistikoulutuspaketin ja promokuvauksen. Semifinaali ja finaali nähdään suorana lähetyksenä MTV3:n verkossa. Kilpailun järjestää Restel yhteistyössä DigiBar ja MagnumLive.

Voittajat selville 10.6. Iskelmäparatiisi-festivaalilla miteltävässä finaalissa

Kaksipäiväinen Iskelmäparatiisi aloittaa festarikesän 9.-10.6. Artistikattaus on festivaalin 15-juhlavuonna komea. Perjantaina esiintyvät Antti Tuisku, Ellinoora, Lauri Tähkä, Suvi Teräsniska ja Neljänsuora. Ravintola Violetassa tanssittaa mm. iskelmälaulaja Eija Kantola. Lauantaina lavan valtaavat Eppu Normaali, Yö, Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden vangit, Irina ja Taikakuu. Iskelmäparatiisi Laulukilpailun finaali on lauantaina 10.6.2017.

Semifinalistit 2017 (aakkosjärjestyksessä)
Leif Andersson (Oulu)
Robin Berg (Lahti)
Joonas Dufvelin (Loviisa)
Karell Duperval Pena (Kaarina)
Lotta Falck (Pyhtää)
Esa Hakkarainen (Kinnula)
Tuomas Heinikoski (Tornio)
Satu Hietalahti (Kauhajoki)
Keijo Hietikko (Kurikka)
Katja Hirvonen (Ähtäri)
Sini Ikävalko (Helsinki)
Heidi Juvonen (Hausjärvi)
Mikko Kettunen (Oulu)
Annika Kontio (Tervola)
Emilia Koskinen (Kokemäki)
Sini Kursu (Tornio)
Auni Kyllönen (Suomussalmi)
Olavi Lahtinen (Nokia)
Essi Latva-korpela (Kauhajoki)
Ari Lavu (Karstula)
Petri Lehtovirta (Lahti)
Sonja Linden (Pori)
Jaana Lundberg (Kuusankoski)
Christa Määttänen (Lahti)
Ari-Matti Niemi (Jyväskylä)
Carita Pennanen (Nokia)
Tiina Pitkänen (Kello)
Heidi Salminen (Lahti)
Laura Saloniemi (Tornio)
Esa Sirkiä (Orimattila)
Satu Suhonen (Rääkkylä)
Kaisa Suutari (Heinola)
Jukka Ussa (Toijala)
Pekka Uuronen (Imatra)
Ramona Vaara (Tornio)
Roni Välikangas (Salo)
Veera Vento (Imatra)
Reija Virlander (Heinola)
Paula Volanto (Hyvinkää)
Emmy Wellin (Turku)

Otteita semifinalistien alkukarsintakappaleista löytyy laulukilpailun sivulta http://www.laulukilpailu.fi/semifinalistit

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›