In English

MagnumLive

Iskelmäparatiisi-laulukilpailu uudistuu – alkukarsintakiertue alkaa helmikuun alussa

JULKAISTU 26/01/2017
Iskelmäparatiisi 2017, laulukilpailu

Iskelmäparatiisi-laulukilpailu etsii laulajia iskelmämusiikin eri alueilta, niin iskelmän, kuin perinteisemmänkin tanssi-iskelmän saralta. Kilpailun on tarkoitus antaa uusille kyvyille ponnahduslauta, mutta jo pidempään musiikkialalla olleillekin, se antaa uutta potkua uraan. Kilpailussa on kaksi sarjaa, erikseen miehille ja naisille.

Uudistuneen laulukilpailun alkukarsinnat järjestetään helmi-huhtikuussa pääosin Wanha mestari -ravintoloissa ympäri Suomen yhteensä n. 20 paikkakunnalla. Kilpailun eri kilpailuvaiheita toteutetaan alkukarsintojen jälkeen verkossa ja mm. loppukilpailut striimataan suorana lähetyksenä. Semifinaali kilpaillaan 20.5. Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylässä. Voittajat selviävät 10.6. Iskelmäparatiisi-festivaalien yhteydessä järjestettävässä finaalissa. 15-v.-juhlaansa viettävä kaksipäiväinen Iskelmäparatiisi-festivaali järjestetään 9. – 10.6. Ikaalisten Kylpylässä ja Kyrösjärven ranta-alueilla, ja sen tähtinä nähdään mittava joukko eturivin iskelmä- ja pop-artisteja.

Monien perinteikkäiden kotimaisten iskelmälaulukilpailujen lopetettua uusien kykyjen etsinnän, on tämän tyyppiselle laulukilpailulle koettu olevan kysyntää. Finaalissa ammattituomaristo valitsee kaksi voittajaa, erikseen miesten ja naisten sarjasta. Voittajilla on mahdollisuus ohjelmatoimisto- ja levytyssopimukseen MagnumLiven kanssa ja he saavat mm. artistikoulutuspaketin ja promokuvauksen. Semifinaali ja finaali nähdään suorana striimauksena myös MTV3:n verkossa.

– Näin laajoja valtakunnallisia laulukilpailuita on lopulta vähän, joissa jo alkukarsinnassa esiinnytään livenä. Kilpailumme eteläisin paikka on Salo ja pohjoisin Rovaniemi. Emme hae pelkästään huippulaulajaa vaan viihdyttäjää, jonka esiintyminen yleisön edessä on luontevaa. Vaikka esiintyminen ei olisi niin tuttua, tämä on loistava paikka tulla kokeilemaan, ja jo alkukarsinnoissa joillekin paikkakunnille on tulossa viihdemaailmasta tuttuja nimiä antamaan esiintymisvinkkejä jatkoon selvinneille. Muista kilpailuista poiketen haluamme panostaa verkkoon ja katsoa, kuinka laajan tavoittavuuden saamme eri verkkokanavien kautta. Sarjojen voittajat tulevat saamaan koulutus- ja materiaalipaketin, jolla autetaan viihdyttäjiä viemään uraansa eteenpäin, kertoo kilpailun operatiivisesta tuottamisesta vastaava Jukka Töyli.

Ensimmäinen Iskelmäparatiisi-alkukarsinta käydään perjantaina 3. helmikuuta Kemissä ja viimeisin Ikaalisissa 21. huhtikuuta. Alkukarsintoihin osallistuvan kannattaa ilmoittautua ennakkoon tapahtuman nettisivujen kautta, mutta myös paikan päällä voi ilmoittautua.

Iskelmäparatiisi-laulukilpailun aikataulu 2017

Alkukarsinnat
3.2. Kemi, Old Gringo
4.2. Tornio, Wanha Mestari
10.2. Oulu, Wanha Mestari
11.2. Rovaniemi, Wanha Mestari
17.2. Suomussalmi, Wanha Mestari
18.2. Rukatunturi, Cumulus Resort Rukahovi
25.2. Imatra, Startti Pub
3.3. Seinäjoki, Wanha Mestari
4.3. Vaasa, Wanha Mestari
10.3. Riihimäki, Wanha Mestari
11.3. Hyvinkää, Baana Pub
17.3. Heinola, Wanha Mestari
18.3. Lahti, Wanha Mestari Lahden keskusta
24.3. Orimattila, Wanha Mestari
31.3. Jämsä, Wanha Mestari
1.4. Saarijärvi, Wanha Mestari
7.4. Salo, Wanha Mestari
14.4. Valkeakoski, Wanha Mestari
15.4. Tampere, Wanha Mestari
21.4. Ikaalinen, Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä
(muutokset mahdollisia)

Semifinaali ja finaali
20.5. Semifinaali: Ikaalinen, Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä
10.6. Finaali: Ikaalinen, Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä

Kilpailun järjestää Restel yhteistyössä DigiBar ja MagnumLive.

Lisätietoja festivaalista: www.iskelmaparatiisi.fi

Ilmoittaudu laulukilpailuun!

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›