In English

MagnumLive

Ippe Mansikka on tyylilleen uskollinen

JULKAISTU 05/12/2017
Ippe Mansikka, tanssiorkesteri

Ippe Mansikka soittaa sitä kunnon, vanhanajan tanssimusiikkia. Orkesteri on saanut kiitostaan esiintymisestään ja soitostaan, ja se palkittiin vuonna 2014 Vuoden Tanssittajatulokkaaksi. Hyvin tehdystä työstä on palkintona täpötäysi keikkakalenteri. Orkesteri uudistui syksylle 2017: Yhtyeen keulahahmon ja solistin Ippe Mansikan yhtyeessä soittaa naishaitaristi Heli Latva-Kiskola, kosketinsoittaja Pertti Kurki sekä basisti Reima Laaksonen ja rumpali Saku Kallio, jotka liittyivät riveihin syksyllä 2017 (La Stradasta).

– Kyllähän tässä on pari vuotta menty ympäri Suomea ristiin rastiin. Keikkakilometrejä kertyy tällekin vuodelle  yli 80 000, kertoo Ippe Mansikka.

– Keikkapaikoilla saatu palaute on antanut kaikille roimasti hyvää sykettä ja uskoa, että jotain on tehty oikein. Kiva tehdä tätä omalla, iloisella ilmeellä. Uskon, että meidän vahvuus on juuri siinä, ettei olla ihan samanlaisia kuin muut. Meillä on oma tyyli!

Yhtye on ehtinyt jo levyttää kaksi Tanssiorkesteri Ippe Mansikka -pitkäsoittoa, sekä muutamia singlejä. Levyillä soi – arvatenkin – perinteinen, kunnon lavatanssimusiikki.

Ippe Mansikan keikkamyynti on nyt MagnumLivessä.

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›