In English

MagnumLive

In The Mood & Suvi Karjula: Leijat

JULKAISTU 22/03/2019
In The Mood, Suvi Karjula, Leijat, single

In The Mood solistinaan Suvi Karjula julkaisee uuden singlen ja hienon tulkinnan Leijat-kappaleesta: Alunalkaen Kites-nimellä 60-luvulla julkaistun kappaleen on aiemmin tehnyt tutuksi suomenkielisenä mm. Kirka & Islanders.

Yhtyeen liideri ja kitaristi Ilari Haavisto valottaa biisin valintaa ja tulevaa:

– Tätä olemme soittaneet keikoilla monina eri versioina ja joskus tätä kokeiltiin akustisena versiona, joka tuntui niin hyvältä, että päätettiin levyttää tämä. Kappaletta ei ole vuosien varrella kuitenkaan kovin montaa kertaa levytetty. Meidän versio on siis akustinen ilmaisu. Se antaa tilaa tekstille ja laulajan ilmaisulle.

In The Mood on vahva nimi keikkarintamalla ja suosiosta kertovat myös yleisömäärät. Keikoilta tullut palaute on ollut todella positiivista ja ylistävää. Mikä on suosion syy?

– Olemme ennen kaikkea rohkea ja erilainen yhtye lavoja ja erilaisia estradeja kiertävien orkestereiden seassa. Positiivisella tavalla. Ihmiset käyvät meitä paljon kuulemassa ja tulevaisuus näyttää varsin valoisalta, kertoo Ilari. Musiikkirintamalla jatkoa on luvassa:

– Studiossa on jo käyty äänittämässä pari Suvin tekemää kappaletta, joista kuullaan myöhemmin. Tulevaisuudessa keskitymme varmasti enemmän yhtyeen sisällä syntyvän uuden musiikin julkaisuun.

• Spotify
• iTunes
• Deezer

Julkaisun kannen erikoisuutena on animaatio, jonka on tehnyt Minna Annola. Animaation ja leijojen liitelyn voi katsoa Youtubesta:

 

In The Mood & Suvi Karjula – Leijat (Kites), cds
Julk. 22.3.2019
FIMGM1900003 / MGM-509
c & p: MagnumLive 2019

Säv. Hal Hackady, Lee Pockriss
San. Pertti Reponen
Sov. In The Mood & Suvi Karjula

Videon animaatio: Minna Annola.

Äänitys ja miksaus: Rami Hänninen, VK-Studio / Masterointi: Svante Forsbäck, Chartmakers Oy / Suvi Karjula, laulu / Ilari Haavisto, mandoliini, kitara / Toni Kälviäinen, haitari / Dmitri Dmitrenko, rummut, perkussiot / Paavo Rahkila, kontrabasso, piano / Kansi: Minna Annola

In The Mood, yhtye, Suvi Karjula

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›