In English

MagnumLive

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäestä kirja

JULKAISTU 09/11/2016
Huutokauppakeisari, Ari Palsanmaki, kirja, Tommi E. Virtanen

Aki Palsanmäki on tullut kansalle tutuksi erityisesti Nelosen supersuositun Huutokauppakeisari-ohjelman kautta. Hän on tehnyt satoja huutokauppoja ympäri Suomen ja viihdyttänyt yleisöään monissa yritystilaisuuksissa ja tapahtumissa – huutokauppojen lisäsi Aki mielellään isännöi erilaisia tilaisuuksia ja puhuu mieluusti yrittäjyydestä mielenkiintoisen tarinansa kautta.

Nyt Akista julkaistaan kirja: Suomen huutokauppakeisari, Keisarin vanhat aarteet. Kirja antaa Akin vinkit tavaroiden myyntiin ja ostoon, kertoo mehevimmät tarinat vuosien varrelta sekä käy läpi Akin selviytymistarinan ja lapsuuden kipupisteet. Kirja ilmestyy toukokuussa 2017.

Kirjassa seurataan Aki Palsanmäen matkaa suomalaisten elämän hinnoittelijana. Samalla muodostuu kuva suomalaisuudesta, meidän kulttuurihistoriastamme ja intohimojemme kohteista. Aki antaa vinkit tavaroiden myyntiin ja ostoon, kertoo miten hinnoittelusta pitää ajatella, milloin hinnan perään pitää lisätä pari nolla tai luopua tavarasta ilman haikeutta ja mitä isoisän ullakolta kannattaa kaivaa esiin.

Aki kertoo mehevimmät tarinat vuosien varrelta, sillä hän on nähnyt ja kuullut reissuillaan paljon. Hän on kohdannut monenlaista suharia ja oppinut tarkaksi ihmistuntijaksi. Kovalla kauppamiehellä on myös herkkä piste, Heli-vaimo. Hänen kauttaan piirtyy kuva pohjimmiltaan tunteellisesta miehestä, joka ei olisi päässyt Suomen huutokauppakeisariksi ilman vaimonsa tukea.

Kirjan kirjoittaja Tommi E. Virtanen on kulttuurin moniottelija, joka on kirjoittanut muun muassa elämäkerrat Jope Ruonansuustaja Jimi Serosta. (Johnny Kniga Kustannus)

• Aki Palsanmäki

Tilaa Aki, Heli ja Markku keikalle MagnumLivestä!

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›