In English

MagnumLive

Hunksien showkiertue jatkuu vielä Järvenpäässä, Jyväskylässä ja Oulussa

JULKAISTU 21/11/2013
Scandinavian Hunks, In the Night of Arctic Heat

In the Night of Arctic Heat -kiertue jatkaa kulkuaan vielä kolmelle paikkakunnalle; Järvenpää, Jyväskylä, Oulu

Maailmallakin esiintynyt tanssishowryhmä Scandinavian Hunks kiertää parhaillaan täysin uuden shownsa siivittämänä ainutlaatuisella kiertueella. Pääosin konserttisaleissa pidettävä show vierailee lauantaina 30.11. Järvenpää-talossa ja jatkaa kulkuaan Jyväskylän Paviljonkiin itsenäisyyspäivänaattona 5.12., jossa Hunksit esiintyvät ensimmäistä kertaa. Kiertue päättyy Ouluu, Nightclub Tähteen lauantaina 7.12.

In the Night of Arctic Heat -kiertueella Hunksien uutta showta tukee tämän päivän huipputekniikka ja tämän visualisen shown voi nähdä vain Hunksien konserttisalikiertueella.

– Show’n yhteyteen on toteutettu massiivinen video-/screen-tuotanto. Visuaalisuus on hiottu huippuunsa, eikä tätä loistoa ei voi nähdä kuin tällä kiertueella, kertoo Hunksien liideri Petri ”Mauno” Ahonen.

Hunksien toinen vetäjä Samuli Järvinen tähdentää vielä, että konserttisaleissa esitettävä show on ikärajaton Oulua lukuun ottamatta.

– Näin myös nuoremmat showtanssin ystävät pääsevät katsomaan esitystämme.

Loka-joulukuussa kiertävä ainutlaatuinen kiertue on nimeltään hehkuvasti In The Night Of Arctic Heat. Uudessa showssa on otettu vahvemmin mukaan ryhmän nimeäkin kantava skandinaavisuus ja ensi kertaa mukana on myös suomenkielistä musiikkia.

In The Night Of Arctic Heat -kiertueen jäljellä olevat paikkakunnat ovat:

la 30.11. Järvenpää-talo

to 5.12. Jyväskylä, Paviljonki

la 7.12. Oulu, Nightclub Tähti

Showt alkavat klo 19:00, Oulussa ovet auki klo 22:00.

Lipunmyynti tiedot:

https://www.magnumlive.fi/scandinavianhunks-arcticheat

Scandinavian Hunks on jo vuosia viihdyttänyt ympäri Suomen ja esiintynyt myös rajojen ulkopuolella mm. Turkissa, Sloveniassa, Saksassa, Ruotsissa. Scandinavian Hunksilla on myös oma kuohuviini nimeltään Bubbling Party Wine by Scandinavian Hunks.

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›