In English

MagnumLive

Helsinki Cup alkaa tänään – MagnumLive menossa mukana

JULKAISTU 09/07/2018
Helsinki Cup

Helsinki Cup on Euroopan kolmanneksi suurin nuorille tarkoitettu jalkapalloturnaus, joka järjestetään vuosittain Helsingissä. Vuoden 2018 turnaus pelataan 9.-14. heinäkuuta. Tapahtumaan osallistuu vuosittain jopa yli 20 000 pelaajaa, niin Suomesta kuin maailmaltakin.

Helsinki Cup on parin viime vuoden aikana laajentanut yhteistyötään MagnumLiven kanssa. MagnumLive on aiemminkin huolehtinyt tapahtuman tekniikasta, mutta on viime vuodesta alkaen ottanut harteilleen myös turnauksen tapahtumatorin, Love the Ball Centerin, kokonaisvaltaisen tuotannon ja kehittämisen. 

Käpylän urheilupuistossa sijaitseva Love the Ball Center on Helsinki Cupin virallinen vapaa-ajan keskus. Love the Ball Centerissä on turnauksen finaalipäivään asti myös turnauksen yhteiskumppaneiden omia esittelypisteitä, joissa on runsaasti erilaisia kilpailuja ja muita aktiviteetteja. MagnumLive koordinoi 18 kumppaniteltan rakentamisen Love the Ball Centeriin ja huolehti viiden kumppaniteltan kalustamisesta, esimerkiksi OP:n virtuaalimaailman. Lisäksi MagnumLive koordinoi huippusuosittua  Helsinki Cup Challengea. Se on suunnattu pelaajille, mutta myös muu tapahtumayleisö pääsee kokeilemaan haastepisteitä, joissa Helsinki Cupin yhteistyökumppanit ovat vahvasti mukana.

MagnumLive on pyrkinyt tapahtumatorin kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Tarkoituksena on ollut luoda paikka, joka palvelee kaikkia turnaukseen osallistujia, kuten joukkueita taustajoukkoineen, yhteistyökumppaneita sekä muita vierailijoita.

Tietoa Helsinki Cupin avajaisista ma 9.7.2018

Helsinki Cupin avajaiset järjestetään maanantaina 9.7. MagnumLive on huolehtinut lavasta ohjelmasisältöineen sekä kaikesta esitystekniikasta. 

Avajaistilaisuus alkaa kilpailijoiden paraatilla Kiasman edestä kohti Senaatintoria klo 19.30. Paraatin aikana Helsingin kadut täyttää värikäs ja iloinen joukko nuoria urheilijoita, jotka pääsevät osallistumaan yhteen vuoden kohokohdista – Helsinki Cupiin. Äänekkäin joukkue palkitaan! 

Paraati päätyy Senaatintorille, jossa osallistujat ohjataan Suurkirkon portaille ottamaan maailman suurin joukkuekuva. Kuvauksen jälkeen joukkueet jäävät seuraamaan avajaisia. Tapahtuman lava sijaitsee portaiden edessä ja sen eteen on jätetty tyhjää tilaa musiikkiesityksen seuraamista sekä tanssimista varten

Ohjelma alkaa Tanssin talo Ry / Ballet Finlandin tekemällä introlla. Intron jälkeen pidetään tapahtuman puheet, mm. virallinen avajaispuhe, ministeri Sampo Terho ja pelaajien vala. Puheiden jälkeen Tanssin talo Ry / Ballet Finland vetää kaikille osallistujille tanssillisen ohjelmanumeron.

Tanssiohjelman jälkeen on artistiesiintyjän vuoro: suomiräpin kuumin nimi Adi L Hasla ja rap-ryhmä Lyömättömät antavat nuorille futareille lentävän lähdön turnausviikkoon. Tilaisuus päättyy kisojen viralliseen avaukseen, joka tehdään Midnight Hawks-hävittäjälentueen ylilennolla.

Lisätietoa tapahtumasta: helsinkicup.fi

Nähdään tapahtumassa! 

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›