In English

MagnumLive

Helminauhalta uutta musiikkia tangokuninkaan sanoittamana

JULKAISTU 01/10/2013
Helminauha, Mitä tahdot, single

Hallitseva tangokuningas teki sanat Vuoden Tanssittajatulokkaan uuteen singleen.

Helminauha julkaisee uuden singlen nimeltään Mitä tahdot. Kappale on juuri toimitettu radioille. Kappaleen sanat on tehnyt Tangokuninkaaksikin kesällä valittu Kyösti Mäkimattila, joka musiikin monitoimiottelijana on tehnyt vuosien saatossa ansiokkaasti lauluja myös muille artisteille. Sävelen kappaleeseen on tehnyt Olli Leppänen. Keväällä julkaistu single Toisesta todellisuudesta sai hyvää palautetta ja soi hienosti monta viikkoa mm. Radio Suomen soitetuimmat -listalla.

Tanssiorkesteri Helminauha sai syyskuussa arvostettua kiitosta, kun se valittiin radioiden musiikkitoimittajien toimesta Vuoden Tanssittajatulokkaaksi 2013. Helminauhan solistina toimii Suomi Iskemän SM -voittaja Markus Kokkonen ja riveissä soittaa mm. Kultaisen harmonikan finalisti Kalle Kämäräinen.

– Vuoden 2013 Tanssittajatulokkaaksi valittu Helminauha-orkesteri on menestynyt niin tanssilistalla kuin radiosoittolistoilla. Nuori orkesteri on saanut keikoilleen kaikenikäistä yleisöä. Yhtyettä kiitellään hyvin valitusta, tanssijalan alle menevästä ohjelmistosta. Helminauha on tehnyt hyvä työtä ja valinta oli helppo. Keikoista on kuultu pelkkää positiivista ja hyvä kello kuuluu kauas, toteaa raati.

Mitä tahdot Youtubessa
facebook.com/Helminauha

Mitä tahdot, CDS, julk. 09/13
Säv. Olli Leppänen, san. Kyösti Mäkimattila, sov. Helminauha-orkesteri: Markus Kokkonen, Miika Viinikainen, Kalle Kämäräinen, Aleksi Korpela, Aki Hytönen sekä Olli Leppänen ja Kari Nieminen.
c & p: Magnum Music 2013

 

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›