In English

MagnumLive

Helminauha Vuoden Tanssittajatulokkaaksi

JULKAISTU 16/09/2013
Helminauha, Vuoden Tassittajatulokas

Tanssiorkesteri Helminauha sai arvostettua kiitosta, kun se valittiin musiikkitoimittajien toimesta Vuoden Tanssittajatulokkaaksi 2013. Kunniamainita ojennettiin yhtyeelle Tampereella sunnuntaina 15.9.2013.

– Vuoden 2013 Tanssittajatulokkaaksi valittu Helminauha-orkesteri on menestynyt niin ikään tanssilistalla kuin radiosoittolistoilla kappaleella Toisesta todellisuudesta. Nuori orkesteri on saanut keikoilleen kaikenikäistä yleisöä. Yhtyettä kiitellään hyvin valitusta, tanssijalan alle menevästä ohjelmistosta. Helminauha on tehnyt hyvä työtä ja valinta oli helppo. Keikoista on kuultu pelkkää positiivista ja hyvä kello kuuluu kauas, toteaa raati.

Keväällä 2013 julkaistu single Toisesta todellisuudesta soi hienosti monta viikkoa Yle Radio Suomen soitetuimmat -listalla.

– Onhan tämä tuosi hieno tunnustus!, iloitsee Helminauhan Kalle Kämäräinen. – Tässä on kierretty jo jonkin aikaa ja on tosi hienoa, että myös useista musiikin ammattilaisista koottu raati arvostaa meitä. Olivat kuulema kyselleet myös tanssinjärjestäjiltä mielipiteitä.

Helminauhassa soittavat: Markus Kokkonen (laulu), Aleksi Korpela (kitara), Kalle Kämäräinen (haitari, koskettimet), Miika Viinikainen (basso, laulu) ja Aki Hytönen (rummut, laulu). Helminauhan artikkelikuvasta puuttuu yhtyeen rumpali.

Samassa tilaisuudessa jaettiin myös Kuukauden Levy -kunniakirjoja ja niitä saivat mm. Teuvo Oinas, Kaija Pohjola, Tommi Soidinmäki (kuvassa).

teuvooinas,_kaija pohjola, tommi soidinmaki

 Kuvat: Raija Finska

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›