In English

MagnumLive

Frederik Big Brother -talossa, uusi single osuvasti nimeltään Isoveli

JULKAISTU 13/09/2013
Frederik, Isoveli, single

– Mä olen junttidiscon kuningas, enkä mikään iskelmälaulaja!, vannoo Frederik tulisesti musiikkigenrensä nimeen.

Kansan rakastama artisti villitsee parhaillaan ennennäkemättömän hurjille katsojamäärille Julkkis Big Brother -ohjelmassa – ja viihdyttää nasevilla letkautuksillaan myös talon asukkaita.

SINKUN JULKAISUKEIKKA BB-TALOSSA

Frederik esitti BB-talossa Isoveli-biisin riehaannuttavalla sinkunjulkkarikeikalla perjantai-iltana 13.9. Dynamite-bändin kanssa. Keikalla Reetu heitti myös muutaman muun legendaareisen kappaleensa ja uudet hitit Gran Canaria ja Missä on jatkot. Keikka nähtiin suorana BB 24/7 -kanavalla ja kooste siitä nähdään lauantaina 14.9. Subilla.

• Kuuntele Frederikin Isoveli Youtubesta.

Ikinuori party animal ja koko kansan Reetu on pysynyt listoilla ja otsikoissa 60-luvulta lähtien eikä loppua ole näköpiirissä. Nyt julkaistaan Frederikin uusi single nimeltään Isoveli. Timanttia ja kultaa myyneen tähden upouusi albumi näkee päivänvalon vielä tämän syksyn aikana.

Reetu on viihtynyt tänä vuonna eri  TV-ohjelmissa tasaiseen tahtiin: Keväällä hän polskahteli Splah!-uimahyppyohjelmassa ja Reetu on nähty seikkailemassa myös Riemuloma Kanarialla -ohjelmasarjassa. Iskelmätaivaan ikiliikkuja esittää myös sarjan Gran Canaria -tunnarin.

Reetu keikkailee tuttuun tapaan Dynamite-bändinsä kanssa, kunhan BB-talosta pääsee. Keikoilla on maailmantähden meininkiä, kun hitit soivat ja pikkypöksyt lentelevät lavalle.

Single on toimitettu juuri radioille!
FREDERIK, ISOVELI
p & c 2013 Universal Music
Säv. Max Moon, san. K. Kajaste, L. Madekivi, sov. Max Moon

• Seuraa Frederikin BB-meininkiä BB 24/7 kanavalta, Subilta ja Big Brotherin omilta sivuilta.

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›