In English

MagnumLive

Pekka Niemi – ONEVIOLIN

Pekka Niemi, Oneviolin, viulisti

Pekka Niemi, on nuori vaasalaislähtöinen viulisti, biisinkirjoittaja ja tuottaja. Pekka on opiskellut viulunsoittoa yhdessä maailman arvostetuimmassa taideyliopistossa, Lontoon Royal College of Musicissa. Valmistumisensa jälkeen hän on tehnyt kappaleita sekä jousituotantoja artisteille kuten: Alisky (Warner Music), Benjamin (Warner Music), Kuumaa (Universal Music), Leo (Sony Music), View (Sony Music), Sini Yasemin (Universal Music).

Pekka Niemi on ollut esillä useissa yleisötapahtumissa. Mm. jääkiekkojoukkue Jokerit kutsui Pekan soittamaan kansallishymnit kotipeliinsä. Hän on esiintynyt mm. Flow ja Weekend Festivaaleilla. Vuonna 2019 Niemelle on luvassa sekä Suomen että kansainvälisten markkinoiden kannalta merkittäviä tapahtumia, jotka tuovat paljon näkyvyyttä. Artistin 4.5.2019 julkaistu versio hittisarja Game of Thrones:in tunnusmusiikista on tavoittanut jo 250,000 ihmistä ympäri maailmaa ja kerännyt tuhansittain jakoja sekä reaktioita facebookissa.

Ensimmäinen ONEVIOLIN -musiikkivideo julkaistiin marraskuussa 2018, ja se on versio Post Malonen Better Now -kappaleesta. Vuoden 2019 aikana luvassa on useampia musiikkivideota, joista ensimmäinen julk. maaliskuussa. Musiikkivideoita kuvataan yhdessä kansainvälisesti tunnettujen viulistien Bar Markovichin ja Esther Abramin kanssa. Estherillä on yli 175 000 instagram seuraajaa ja hän on ehdolla Globe 2019 Awardsissa kategoriassa ”Social Media Superstar”

Videot

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›