In English

MagnumLive

Mikko Tuominen

Mikko Tuominen, viihdepianisti

Viihdepianisti Mikko Tuominen tuo korkeatasoista viihdemusiikkia moniin tapahtumiin. Tuomisen ensiluokkainen ja monipuolinen ohjelmisto sisältää mm. kevyttä klassista, ragtimea, tunnettuja evergreenejä sekä modernin viihdemusiikin helmiä. Hän luonnollisesti huomioi aina tilaisuuden luonteen ja sen vaatiman arvokkuuden, tai iloisuuden, sekä kappalevalinnoissaan että pukeutumisessaan.

Mikolla on rautainen kokemus yli 20 vuoden ajalta ja yli 2500 keikasta, myös TV-produktioista (mm. Euroviisut ja Tangomarkkinat) ja maamme ykkösartistien luottosäestäjänä toimimisesta, joista mainittakoot mm. Tomi Metsäkedon pianistina toimiminen vuosien ajan. Hän on viihdyttänyt ansiokkaasti useita vuosia myös Hotel Kämpin asiakkaita.

Asiakkaan halutessa esitykseen saadaan mukaan special-kokoonpano; vaikkapa lisättynä tyylikkäällä laulajalla, sellistillä tai harmonikkataiteilijalla.

Esitykseen sisältyy tarvittaessa äänentoisto ja sähköpiano, joten elävää musiikkia saadaan sinnekin, missä pianoa ei ole.

Elävä musiikki kohottaa tunnelmaa ja lisää viihtyisyyttä kaikenlaisissa tilaisuuksissa, kuten yritysjuhlissa, häihin, merkkipäivillä, VIP-tilaisuuksissa, gaalailloissa tai intiimeissä pikkujoulujuhlissa – missä ikinä vieraille halutaan tarjota parasta!

Videot

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›