In English

MagnumLive

Soikku – Sonja

Tubettaja Soikku eli Sonja

Tubettaja Soikku eli Sonja Hämäläinen on yksi Suomen rakastetuimmista videobloggareista. Videoissaan Soikku kuvaa usein arkisia askareitaan ja puhuu hänelle ajankohtaisista asioista. Soikun lemmikkieläimet ovat usein mukana videoissa.

Valtaosa Soikun blogin seuraajista on 13-17 -vuotiaita tyttöjä. Hänet tunnetaan myös vuoden 2014 Tanssii tähtien kanssa -kilpailijana.

Kohderyhmä: 18-24 -vuotiaat, joista 58% naisia.

Genret mm.:

  • Urheilu / tanssi / treenaaminen
  • Pelaaminen (xBox) / laitteet / softa
  • Yhteiskunnaliset aiheet
  • Matkustus / elokuvat / kirjat

Tubettaminen eli videoiden tekeminen verkkoon on ilmiö, joka on Suomessa kasvanut räjähdysmäisesti. Tubettajat ovat Youtube-tähtiä, tämän päivän vaikuttajia. He viihdyttävät, kertovat mielipiteensä, näyttävät esimerkkiä. Suosituimmat tubettajat ovat faneilleen isoja tähtiä. He saapuvat piristämään tapahtumaasi Meet & Greet -tyyppisesti. He osallistuvat mielellään erilaisiin hauskoihin haasteisiin ja kilpailuihin, unohtamatta haastatteluja, selfieitä, nimmareita…

Näillä vetovoimasilla tähdillä tavoitat ja saat liikkeelle nimenomaan nuorison. Suosituimmilla tubettajilla on verkossa kymmeniätuhansia seuraajia ja heidän videoidensa katsojaluvut pyörivät jopa miljoonissa. Tilaa Suomen suosituimmat Tubettajat nyt meiltä!

Videot

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›