In English

MagnumLive

Pinkku Pinsku – Pinja

Tubettaja Pinkku Pinsku - Pinja

Tubettaja Pinkku Pinsku eli Pinja Sanaksenaho on 13-vuotias vloggari, joka aloitti vloggaamisen jo 11-vuotiaana. Pinkku Pinsku on noussut suureen suosioon monipuolisilla videoillaan ja hän voittikin Vuoden vloggaaja –palkinnon vuonna 2015. Pinkku Pinsku vetää myös suuria fanijoukkoja Meet & Greet -tapahtumiin.

Kohderyhmä: nuoret, joista 68 % naisia.

Genret mm.:

  • Lifestyle
  • Meikkaus ja tyyli
  • Urheilu ja jalkapallo
  • Huumori

Tubettaminen eli videoiden tekeminen verkkoon on ilmiö, joka on Suomessa kasvanut räjähdysmäisesti. Tubettajat ovat Youtube-tähtiä, tämän päivän vaikuttajia. He viihdyttävät, kertovat mielipiteensä, näyttävät esimerkkiä. Suosituimmat tubettajat ovat faneilleen isoja tähtiä. He saapuvat piristämään tapahtumaasi Meet & Greet -tyyppisesti. He osallistuvat mielellään erilaisiin hauskoihin haasteisiin ja kilpailuihin, unohtamatta haastatteluja, selfieitä, nimmareita…

Näillä vetovoimaisilla tähdillä tavoitat ja saat liikkeelle nimenomaan nuorison. Suosituimmilla tubettajilla on verkossa kymmeniätuhansia seuraajia ja heidän videoidensa katsojaluvut pyörivät jopa miljoonissa. Tilaa Suomen suosituimmat Tubettajat nyt meiltä!

Videot

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›