In English

MagnumLive

Joona Hellman

Joona Hellman on tyylitietoinen ja inspiroiva nuori tubettaja ja hurmaava esiintyjä. Hän taitaa live-esiintymisen niin juontajana kuin paneelikeskustelijanakin

Kanavalleen hän tekee monipuolista ja mukaansatempaavaa sisältöä eikä jätä koskaan yleisöään kylmäksi. Joona luo esimerkiksi humoristisia videoita, kuten huippusuosittuja testivideoita, mutta myös avaa videoillaan ajatuksia, joista muut pojat eivät puhu.

Hänen YouTube -kanavalta löytyy mm. videosarja #JoonaJeesaa, jossa Joona auttaa nuorisoa puhumalla heille tärkeistä asioista ja jakamalla omia kokemuksiaan. Joona painottaa, että elämässä on tärkeää olla juuri oma itsensä ja muistaa rakastaa omaa tekemistään.

Kohderyhmä: 15-24 vuotiaat. Miehet 25%, Naiset 75%


Tubettajat ovat Youtube-tähtiä, tämän päivän vaikuttajia. He viihdyttävät, kertovat mielipiteensä, näyttävät esimerkkiä. Suosituimmat tubettajat ovat faneilleen isoja tähtiä. He saapuvat piristämään tapahtumaasi Meet & Greet -tyyppisesti. He osallistuvat mielellään erilaisiin hauskoihin haasteisiin ja kilpailuihin, unohtamatta haastatteluja, selfieitä, nimmareita…

Näillä vetovoimaisilla tähdillä tavoitat ja saat liikkeelle nimenomaan nuorison. Suosituimmilla tubettajilla on verkossa kymmeniätuhansia seuraajia ja heidän videoidensa katsojaluvut pyörivät jopa miljoonissa. 

Tilaa Suomen suosituimmat Tubettajat nyt meiltä!

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›