In English

MagnumLive

Tuomas Lehto

Tuomas Lehto

Muusikko Tuomas Lehto tunnetaan myös lempinimellä Mr. Sunshine. Lempinimi juontaa juurensa miehen esitysten hyväntuulisuuteen ja iloisuuteen ja se tarttuu kuulijaan kuin kuulijaan.

Tuomas on tuttu näky myös monen eturivin artistin taustabändissä sekä oman Wanha Swengi -kokoonpanon kantavana voimana. Tuomas on myös säveltänyt ja sanoittanut paljon musiikkia ja kappaleita on levytetty kymmeniä. Viimeisimpänä Tangokuningas Kyösti Mäkimattilan kanssa tehty kappale Rakkaudesta Riutunut,  joka ylsi Tangomarkkinoiden sävellys/sanoitus-kilpailussa 138 tangon joukosta komeasti toiselle sijalle.

Tuomas itse kertoo: ”Olen pitkän linjan ammattilainen ja musiikin moniottelija. Pidän haasteista ja siksi kehitän itseäni jatkuvasti yhä monipuolisemmaksi osaajaksi. Trubaduuriohjelmistossani on 550 kappaletta 20-luvulta nykypäivään ja kasvatan ohjelmistoa jatkuvasti kuuntelijoiden toiveiden sekä uuden musiikin myötä. Räätälöin myös ohjelman juuri sinun toiveidesi mukaan, jotta illasta tulisi mahdollisimman hyvin onnistunut”.
 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›