In English

MagnumLive

Susan Aho

Susan Aho, keikat, Värttinä, Kuunkuiskaaja

Värttinästä, Kuunkuiskaajista ja Nukketeatteri Sampostakin tuttu Susan Aho on tehnyt musiikkia maailmanmusiikista lastenlauluihin sekä iskelmistä, laulelmiin. Kansainvälisilläkin lavoilla jo vuosia esiintynyt Susan on kokenut artisti, joka on edustanut Suomea Euroviisuissa Oslossa, säveltänyt Värttinän jäsenenä musiikkia suurmusikaaliin The Lord of the rings yhdessä maailmankuulun intialaisen säveltäjä A.R Rahmanin kanssa, sekä kiertänyt ympäri maailmaa eri kokoonpanojen kanssa.

Nyt Susan on säveltänyt ja kirjoittanut uusia lauluja ihan vain itselleen. Lauluja, jotka ovat artistin itsensä mielestä hänelle sitä kaikkein ominta musiikkia. Soolodebyyttialbumi julkaistaan 2020.

Keikoilla ja levyllä laulujen teksteissä kuullaan tarinoita menneestä ja tulevasta, syviä mietteitä, romantiikkaa, draamaa, pilkettä, flirttiä ja ironiaa. Elämää sellaisena kuin se on. Lauluja kuunnellessa voi helposti samaistua tarinaan ja tunnistaa niistä oman elämänsä. 

Myös vanhat tutut ikivihreät iskelmät ja laulelmat ovat lähellä Susanin sydäntä. Elämänläheiset laulut, kaunis ääni haitarin säestämänä, sekä aito ja valovoimainen olemus lavalla pysäyttää ja vie kuulijan hetkeksi pois arjesta. Suomalaista laulumusiikkia aidoimmillaan.

Susan keikkailee eri kokoonpanojen kanssa: duona (haitari & laulu +kitaristi), triona ja levyversiolla esiintyvän bändin kanssa.

Susanin debyyttisoolisingle Tulevaan  julkaistiin tammikuussa 2020 ja siitä tehtiin myös musiikkivideo. Se ennakoi keväällä 2020 julkaistavaa sooloalbumia. 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›