In English

MagnumLive

Pasi Vainionperä

Pasi Vainionperä

Pasi Vainionperä on tamperelaissyntyinen laulaja ja muusikko. Energiseltä ja monipuoliselta esiintyjältä taittuu niin perinteisempi iskelmä kuin mukaansatempaava pop/rock-iloittelu bilebändinsä Pasi Vainonperä Party Rockersin kanssa. Lisäksi Vainionperä tekee akustisia duo- ja triokeikkoja pubeissa ja yksityistilaisuuksissa.

Pasi Vainionperä valittiin Iskelmäartisti 2009 -kilpailun voittajaksi Himoksella järjestetyllä Iskelmäfestivaalilla heinäkuussa 2009. Kilpailun jälkeen syyskuussa 2009 julkaistiin ensimmäinen single, Petri Munckin käsialaa oleva Rakkaudessa suuria. Se ylsi ensimmäisellä viikollaan radiokanava Iskelmän kuuntelijalistan toiselle sijalle ja oli vuonna 2010 kaupallisten radioiden 21. soitetuin kappale. Debyyttialbumi Rakkaudessa suuria julkaistiin vuonna 2010 ja se valittiin paikallisradioiden toimesta kuukauden levyksi. Vuosiin on mahtunut myös Iskelmän vuosiäänestyksessä ehdolla olo Vuoden tulokas -sarjassa.

Vainionperän viimeisin julkaisu on  single nimeltään Rakkauden rikollinen, jonka sanoitus ja osittain myös sävellys ovat Vainionperän omaa kädenjälkeä. 

Vuosi 2019 on Vainionperälle juhlavuosi: heinäkuussa tulee 10 vuotta siitä, kun hän voitti Iskelmäartisti-kilpailun ja keikkahommat alkoivat todenteolla. 

 

Videot

Discografia

2009 – Rakkaudessa suuria, esikoissingle

2010 – Ole totta, CDS

2010 – Hetki kaunis, CDS

2010 – Rakkaudessa suuria CD

2010 – Aina jotain uutta, CDS

2010 – Sielussani hiljaisuus, joulusingle Mikko Siltalan kanssa

2013 – Kaaduin ja nousin, CDS

2016 – Rakkauden rikollinen, CDS

 

Keikat

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›