In English

MagnumLive

Scandinavian Hunks

Scandinavian Hunks

Show-alan ammattilaisista koostuva Scandinavian Hunks tarjoaa sitä mitä nimi lupaa; vauhdikkaan ja energisen shown, lavan täydeltä maskuliinista menoa, treenattuja miesvartaloita ja karismaattisia persoonia!

Scandinavian Hunks -show edustaa oman genrensä kansainvälistä huipputasoa – jokainen ohjelmanumero on suunniteltu ja harjoiteltu tarkkojen koreografioiden mukaisesti, ryhmän koreografien koostuessa myös oman alansa huippuosaajista. Show on toteutettu vankalla alan huippuammattilaisten näkemyksellä, joka on syntynyt vuosien esiintymiskokemuksella sekä yleisöltä saadun palautteen avulla.

Tyylikäs puvustus ja näyttävä lavarekvisiitta hivelevät silmiä. Shown musiikki koostuu iskevistä kappaleista, tämän hetken tunnetuimmista musiikeista ja kaikkien tuntemista hittikavalkadeista. Kaiken tämän tarkoituksena on taata yleisölle ja ennen kaikkea nykypäivän naiselle ainutlaatuinen elämys, joka säilyy sydämissä ja mielissä pitkään.

Uusin show-kokonaisuus on nimeltään hehkuvasti In the Night of Arctic Heat, jossa mukana on aivan uusia elementtejä niin musiikillisella kuin visuaalisella toteutuspuolella.

Kysy meiltä myös Scandinavian Hunks & Scandinavian Babes –yhteisshowsta!

Videot

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›