In English

MagnumLive

Jose Ahonen

Jose Ahonen on suomalainen taikuri ja mentalisti. Jos titteliä International Man of Mystery ei olisi jo ominut elokuvahahmo Austin Powers, se kuuluisi Jose Ahoselle.

Lavalla Jose demonstroi mielen ihmeitä koko yleisölle. Show on vahvasti interaktiivinen – yleisö osallistuu ajatusten lukemiseen, kokee suggestioita ja todistaa uskomattomia sattumia. Myös muutamat yleisön edustajat pääsevät lavalle kokemaan, millaista esimerkiksi ajatusten lukeminen ja valheenpaljastaminen on. Pääosassa ovat ihmiset, ei taikurin näppärät sormet. Hauskaa, viihdyttävää ja taatusti ihmetystä loppuillaksi herättävää.

Jose Ahosen hypnotisoiva ja mukaansatempaava psykologinen Mentaalitapaus-show paljastaa ihmismielen saloja viihdyttävästi. Elämyksellinen esitys vie mentalismin ja psykologisen mielenhallinnan maailmaan hämmentäen ja naurattaen.

Ihmisten tulkitsemisen ja psykologisen taikuuden mestari Ahonen johdattelee katsojan halki suggestion, hypnoosin ja valheenpaljastuksen saaden yleisön haukkomaan henkeään ja kyseenalaistamaan jopa omat aistinsa. 

Kesto n. 30 min tai koko illan show 60 min.

•  Tilaa samassa paketissa sekä mentalisti että juontaja –  Jose Ahonen hoitaa tyylikkäästi myös tapahtuman juonnot.

• Kysy myös isompaa kokonaisuutta Jose Ahonen & Club Harha, jolloin Josen shown lisäksi mukana on close up -taikuuden mestareita. 

Katso myös: Jose Ahosen koulutukset ja workshopit

 

Videot

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›