In English

MagnumLive

Moottorisaha-jonglöörishow

Moottorisaha-jonglöörishow Janne Mustonen

Taikuri-jonglööri Janne Mustonen on hämmästyttänyt ja viihdyttänyt katsojia jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Hänet saattoi nähdä myös Voitolla Yöhön -tv-ohjelmassa, jossa hän opetti Jukka Rasilalle moottorisahalla jongleerausta. Heinäkuussa 2016 Janne osallistui viihdeohjelmien SM-kilpailuihin moottorisaha -jonglöörishow´lla ja voitti sillä Suomen mestaruuden!

Jannen esityksissä yhdistyvät iloinen eteläkarjalainen tyyli, huumori ja näyttävät temput. Kruununjalokivenä on moottorisaha-jonglöörishow, jossa Janne viljelee stand up –komiikkaa jongleeraten samaan aikaan arkipäiväisillä, tutuilla ja vaarallisilla esineillä, kuten keilapallolla, biljardikolmiolla ja omenalla. Esitys huipentuu kolmella moottorisahalla jongleeraukseen, joka on maailman vaarallisin jonglööritemppu.

Muu ohjelmisto

  • tulishow: vallaton yhdistelmä vauhtia, näyttäviä temppuja ja riehakasta huumoria. Esityksessä toinen toistaan huikeammat temput, näyttävä tulenkäsittely ja iloinen huumori saavat yleisön rentoutumaan ja nauttimaan täysin rinnoin taitavasta esityksestä. Esitys päättyy näyttävään ja vaaralliseen tulenpuhallukseen, joka saa yleisön haukkomaan henkeään.
  • stand up -taikashow: aikuisille suunnattu, huumorilla höystetty vallaton tunnelmankohottaja. Yleisön joukosta valitut avustajat ja yleisöltä lainatut esineet luovat tilanteen, joka tekee esityksestä sekä yleisölle että avustajille takuuvarmasti mieleenpainuvan.

Videot

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Liity MagnumLive postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›

Lataa MagnumLive-mobiilisovellus! iPhone/iPad Android