in-english

MagnumLive

Show Not! Matti Nykänen

SHOW NOT! Matti Nykänen revyy

100-v. Suomen kunniaksi:
MagnumLive ylpeänä esittää 101 % kotimaisen, sinivalkoisen musiikki-ilottelun!

Huhtikuussa 2017 ensi-iltansa saa hulvaton musiikki-ilottelu, jonka tähtenä loistaa itse Matti Nykänen. Matti nähdään nyt ensimmäistä kertaa revyytähtenä ja ylipäätään näyttämöestradilla. Esityksen muina tähtinä ovat Meiju Suvas ja Drag-artisti Divet alias Marko VainioEsa Nummela ja Anniina Jokinen. Hauskana yksityiskohtana estradilla nähdään myös virtuaali-Matti.

Runsaasti musiikkia sisältävän revyy-ilottelu-hupailun teemana on Matti Nykänen ja hänen värikäs elämänsä. Revyy on kunnianosoitus maailman kaikkien aikojen parhaalle mäkikotkalle, nelinkertaiselle olympiavoittajalle – Matti Nykäselle. Esitys ei ole otsa rypyssä tehty elämänkerta vaan vauhdikas naurupommi, jonka seurassa ei voi välttyä hymyn nousemisesta huulille. Show sisältää sketsejä, irtiottoja ja paljon aiheeseen sopivaa tai täysin sopimatonta musiikkia. Aiheet, roolit, biisit, laulut, tarinat… ne vaihtuvat lennossa yhtä vauhdikkaasti kuin Matilla sukat jalassa.

Revyyn on ohjannut ja käsikirjoittanut Arto Nieminen.

Matti Nykänen nähdään tässä esityksessä uudessa roolissa. Vaikka musiikkikeikkoja onkin takana tuhansia on tämä mäkikotkalle uusi työrupeama. Esityksessä nauretaan Matin kanssa yhdessä, emme hänelle – sillä, mestarin omin sanoin: Elämä on ihmisen parasta aikaa!

Esiintyjät:
Olympia-voittaja, itse Matti Nykänen
Iskelmätähti Meiju Suvas
Drag-artisti Divet alias Marko Vainio
Laulaja-näyttelijä Esa Nummela
Laulaja-näyttelijä Anniina Jokinen
Fifty-Sixty livebändi, kapellimestarinaan Samuli Jokinen
The Very Special Guest Star: “Virtuaali-Matti Nykänen”

Esityksen ensi-ilta nähdään huhtikuussa 2017 Matin omilla synnyinseudulla, Jyväskylän Laajavuoressa.

Oletko tapahtumajärjestäjä, teatterin tai kulttuuritalon edustaja? Tilaa oma SHOW NOT! Matti Nykänen Revyy -esityksesi tästä

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Liity MagnumLive postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›

Lataa MagnumLive-mobiilisovellus! iPhone/iPad Android