In English

MagnumLive

Fatal Instrument Show

Fatal Instrument Show on toimintaa ja komediaa pursuava esitys, joka sisältää runsaasti akrobatiaa, voltteja, taistelulajeja, kung-fua, musiikkia ja rock-asennetta.

Eikka Alatalo, Jaakko Hutchings ja Tatu Kalliomäki perustivat Fatal Instrument -ryhmän vuonna 2017 ja ovat siitä lähtien kehittäneet tinkimätöntä tyyliään, joka yhdistää laajasti esittävien taiteiden lajeja. Show on kiertänyt teatteri- ja festivaalilavoilla sekä kotimaassa että ulkomaisissa tapahtumissa. Esitys palkittiin FINFringe Festivaaleilla Visit Turku -palkinnolla vuonna 2019.

• Yritystilaisuuksiin
Fatal Instrument Show virittää juhlatunnelmaan ja esitys toimii keskustelua herättävänä ohjelmanumerona. Voidaan esittää lyhyempänä kokonaisuutena tai pienemmissä osissa esimerkiksi ruokailujen ja juhlapuheiden välissä.

• Teatterien ja konserttilavojen estradille
Esitys vetoaa nuoreen katsojakuntaan ja tempaa mukaansa koko perheen! Fatal Instrument kiinnostaa myös somessa ja aktivoi katsojia tulemaan teatteriin. Fyysinen ilmaisu mahdollistaa näyttävän kokonaisuuden ilman raskaita lavasteita.

• Festivaalien lavalle
Rock-henkinen show soveltuu erikoisnumerona erinomaisesti festivaaliympäristöön.

• Esityskielet: Suomi, englanti
• Esityksen kesto esim. 2 x 20 min / 1 x 45 min.
• Sopii kaikenikäisille katsojille (suositus 10-vuodesta ylöspäin)

Videot

Kokoonpano

Fatal Instrument

Jaakko Hutchings – Wushu Guitar Hero
Tatu Kalliomäki – Nunchaku Freestyling, European Champion
Eikka Alatalo – Ladder Balancing Bassist

 

Referenssejä

”Fatal Instrument Show on huumorilla kyllästetty kolmen jäbän show, joka yhdistää useita eri taiteenlajeja. Esiintyjien on helppo laskea leikkiä omasta tekemisestään ja esityksestään, taustalla ollessa korkealuokkainen fyysinen taituruus. Akrobatiaa, taistelulajeja, livemusiikkia ja huumoria sisältävä show tuskin jättää ketään kylmäksi. Fatal Instrument Show on hyvin ainutlaatuinen esitys, joka kannattaa nähdä.”
– Iiro Heikkilä, Esittävien taiteiden läänintaiteilija

”Fatal Instrument -ryhmän esitys on nimensä mukaisesti show, jonka tarkoitus ja olemus on viihdyttää katsojia. Siinä ei liikuta korkean taiteen sfääreissä vaan meininki on kuin viihdytysjoukkojen tarjoamissa illanviettobileissä.”
-Kaisa Kurikka, Turun Sanomat

”Fatal Instrument Show edusti kunnialla suomalaista nykysirkusta ensimmäisillä FinFringe – festivaaleilla. Hauska, sujuvasti etenevä ja itseironinen pläjäys oli myös vakuuttava näyte tekijöidensä sirkus- ja musiikkitaidoista. Suosittelen!”

-Sami Rannila, FINFringe Festival, taiteellinen johtaja

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›