In English

MagnumLive

Vesa Aaltonen Progeband

Vesa Aaltonen Progeband

Rumpali-muusikko Vesa Aaltonen on palannut suomiprogen klassikkojen pariin.

Tasavallan Presidentissä ja monissa muissa kokoonpanoissa vaikuttanut rumpalivirtuoosi Vesa Aaltonen on koonnut ympärilleen lahjakkaista ammattimuusikoista koostuvan orkesterin, joka esittää keikoilla parhaita paloja 1970-80 -lukujen Tasavallan Presidentin, The Groupin, Jukka Tolosen, Pekka Pohjolan ja Made in Sweden -yhtyeiden tuotannosta.

Tammikuussa 2016 aloittaneen kokoonpanon ensikeikka myytiin etukäteen loppuun ja progemusiikin ystävät saavat kuulla Vesa Aaltonen Progebandia jatkossa useilla klubeilla ja festareilla. Perinteinen Tavastia valloitettiin jo heti alkumetreillä. Ensimmäisellä keikalla lavalla vieraili Eero Raittinen, ja oletettavissa onkin, että myös tulevilla keikoilla lavalla nähdään vierailevia solisteja.

– Olen pitkään odottanut sopivaa tilaisuutta palata näiden upeiden sävellysten pariin. Olin yllättynyt, kuinka helposti nuoretkin muusikot olivat valmiina lähtemään bändiin mukaan. Bändi on nyt valmis sopivasti Love Recordsin 50-vuotisen taipaleenkin kunniaksi, toteaa Vesa Aaltonen.

Muusikot:

Vesa Aaltonen, rummut
Tuomo Dahlblom, kitara
Jari Heino, basso
Markus Holkko, puhaltimet
Juha Kuoppala / Seppo Kantonen, koskettimet

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›