In English

MagnumLive

Suvi Aalto

Suvi Aalto, popartisti

Suvi Aalto on viehättävä, uusi tulokas pop-artistien taivaalla. Hän on valloittanut jo monia keikkaestradeja ja konserttilavoja. Aktiivisesti keikkaileva Suvi Aalto herätti huomiota jo vuonna 2013 The Voice of Finland -kilpailun finaalissa. Keväällä 2017 Suvi nähtiin mm. siskonsa Saara Aallon Hartwall Areenan megakonsertissa.
 
Suvi on esiintynyt myös monissa kirkkokonserteissa. Vuonna 2013 Suvi oli Saara Aallon ja Tomi Metsäkedon kanssa jouluisella kirkkokiertueella Kuului laulu enkelten sekä 2016 Teemu Roivaisen ja Camilla Bäckmanin kanssa Joulun enkelit –kiertueella.

Oulussa syntynyt Suvi Aalto on valmistunut Pop Jazz konervatoriosta muusikoksi (2017). Hän on ollut mukana myös Oulun kaupunginteatterin Poika Mancini –musiikkinäytelmässä (2014 – 2015). Nykyään Suvi asuu Helsingissä. Suvi työstää koko ajan omaa musiikia, jota julkaistaan pian.
 
Kokoonpanot
 
Suvi Aalto & bilebändi
Vauhdikkaan illan musiikkina on pääosin englanninkielisiä hittejä, mutta myös suomihittejä.
 
Konsertit
Taidokkaana esiintyjänä Suvilta luontuvat niin pop-konsertit kuin muut tyylikkäät konsertit, myös joulukonsertit. Pienimuotoisista säestyksistä (esim. pianon ja/tai kitaran säestyksellä) tai suurempiin kokoonpanoihin, aina big bandiin asti. Taidokkaana muusikkona tunnetun Suvin voi nähdä konserteissa soittavan myös itse pianoa ja poikkihuilua.
 

Videot

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›