in-english

MagnumLive

Siru (TVOF 2014)

Siru Airistola, Voice of Finland, TVOF, UMK

Kauden 2014 The Voice Of Finland -kilpailussa voiton vienyt Siru (Airistola) on valloittanut kauniilla äänellään ja esiintymisellään niin katsojansa kuin keikkayleisönsä. TVOF:ssä Siru oli mukana Michael Monroen tiimissä, kylmiä väreitä aiheutti finaalissa esitetty kaunis duetto Say something.

Sirun esikoisalbumi Solmut julkaistiin helmikuussa 2015.  Levyllä kuultiin myös Sirun sävellyksiä. Levy-yhtiönä on Universal Music ja levyn tuottajana toimi Ilkka Wirtanen.

– Tavoite on ollut tehdä kappaleita oikeista asioista. Mun ja lähipiirini elämästä, joilla on tarttumapintaa muhun. Toivon, että ihmiset löytää mun biiseistä saman, mitä mä saan niistä – ja pystyisivät samaistumaan. Levyn biiseissä on myös ollut tavoite, että saan käyttää ääntäni. Poppia kovaa ja korkealta, mutta myös matalampaa. Biisin fiiliksen mukaan, kertoo Siru.

Ensimmäinen single Kaksi naista julkaistiin vuoden 2014 puolella: Vahva, dramaattinen kappale, joka on soinut upeasti radiokanavilla. UMK-kilpailussa mukana olleesta Mustelmat-kappaleesta julkaistiin niinikään single ja musiikkivideo. Sirun esikoisalbumi Solmut julkaistiin keväällä 2015, josta jälkilohkaisuna kuultiin Et oo se sama. Radioissa soi myös mukavasti kappale Lempi-ihminen. Jouluksi julkaistiin duettosingle Vierekkäin Mikael Konttisen kanssa. Uusin single on Läpikulkumatkalla, josta julkaistiin 2017 musiikkivideo.

Vaasasta kotoisin oleva Siru on omien sanojensa mukaan ”laulanut aina”. Musiikillisesti lahjakas Siru soittaa lisäksi kitaraa ja pianoa. Keikkakokemusta on kertynyt useissa eri kokoonpanoissa jo vuosien ajan. Vuonna 2014 Siru oli mukana Ihmemaa Oz -musikaalissa Vaasan kaupunginteatterissa ja vuonna 2012 Tampere-talon ja Komediateatterin yhteisprojektissa Annie. Siru on opiskellut myös teatterimusiikkia ja musiikkidraamaa.

Siru keikkailee oman bändinsä kanssa. Ohjelmistossa on yritystilaisuuksia silmällä pitäen myös teemamusiikia moneen lähtöön, musikaaleista bluesiin.

 

 

 

 

Videot

Julkaisut:
Läpikulkumatkalla, musiikkivideo 2107
Läpikulkumatkalla, CDS 2106
Vierekkäin, CDS (Mikael Konttisen kanssa)
Solmut, CD 2015
Mustelmat, CDS ja musiikkivideo, 2015
Kaksi naista, CDS 2014
Englanninkielinen EP

Muuta:
UMK-kilpailussa kappaleella Mustelmat, 2015
Tampere musiikkiteatteri 2014
The Voice of Finland -voittaja 2014
Ihmemaa Oz, Vaasan kaupunginteatteri, 2014
Annie, Tampere-talon ja Komediateatterin yhteisprojekti, 2012

 

Keikat

Erikoisohjelmat

Divas Dinner – Mikael Konttinen & Siru
TVOF 2014 voittaja Siru (Airistola) ja Mikael Konttinen ovat keikkailleet festivaalikeikoilla ja tehneet yhdessä mm. ”Divas Dinner” -showesityksiä. Siinä soi suurten diivojen musiikki: Mikael tulkitsee mm. Elton Johnin, Robbie Williamsin, Freddie Mercuryn tutuksi tekemiä kappaleita, Siru puolestaan mm. Celine Dionin, Whitney Houstonin ja Mariah Careyn kappaleita. Luvassa on myös huikeita duettoja livebändin säestyksellä, mm. Con Te Partiro. Ohjelma toimii myös Show & Dinner -versiona.

Divas Dinne, Show & Dinner Mikael Konttinen, Siru Airistola

Siru & a Cappella -yhtye Solmussa
Harmonista laulua ja kaunista kuunneltavaa. Kuten nimestä voi päätellä, konsertissa esitetään Sirun omaa musiikkia Solmut -albumilta, sovitettuna a cappella- lauluyhtyeelle. Sovitukset on kaikki Sirun itsensä tekemiä.

 

• Siru & a Cappella- yhtye Solmussa

Pyydä tarjous
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Liity MagnumLive postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›

Lataa MagnumLive-mobiilisovellus! iPhone/iPad Android