In English

MagnumLive

Rehupiikles

Rehupiikles, huumori, bändi

Rehupiikles on huumoripitoinen rock’n’roll-jazz-kantri-blues-kansanmusiikkiyhtye, jonka musiikki ja show saa haurankaivajankin nauramaan.

Nimi Rehupiikles tulee siitä, että aikanaan vanhat isännät ja emännät Etelä-Pohjanmaalla eivät osanneet lausua Beatles-yhtyeen nimeä. ja Rehu-etuliite, viittaa tietysti maatalouteen ja maaseutuun.

Alkuperäinen idea lähti liikkeelle siitä, kun yhtyeen keulahahmo Joose Tammelin käänsi Beatles-yhtyeen sanoituksia etelä-pohjanmaan murteelle. Esim. Hard Days Night on Koventunpuoloonen ehtoo, Cant Buy Me Love on Mua flikat ei saa tai I Wanna Hold Your Hand on Käsikynkkää.

– Vuosia on kulunu, levyjä ja keikkoja on tehty ja hullummaksi vain menöö, uus levyki on tulos. Kattelkaa nettisivuja, ostakaa levyjä ja tulukaa keikoolle. Kaikki hulluus ja konhoottaminen kunniaan. Äläkää oloko niin totisia!

Rehupiikles täyttyi vuonna 2019 huikeat 30 vuotta ja edelleen suorasanainen, pohjalainen huumori puree! Juhlavuoden kunniaksi saatiin uutta musiikkia Ilmastom’muutos -levyn muodossa ja keikoilla meno oli entistä hurjempi. Kuuntele singlelohkaisu Maamiehen-rukous (2019).

Videot

Keikat

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›