In English

MagnumLive

Matti Nykänen

matti nykänen

Elämä on laiffii! Kaikkien aikojen menestynein mäkihyppääjä Matti Nykänen ei juuri esittelyjä kaipaa. Matti vetää tuvat turvoksiin energisellä keikkasetillään. Jussi Niemen bändi on huippuvireessä ja tunnelma Matin keikoilla on aina katossa. Tätä spektaakkelia on turha selittää, tämä pitää nähdä paikan päällä!

Matti on käynyt useamman kerran levytysstudiossa ja pitkäsoittoja on julkaistu jo kolme. Kesällä 2013 Matti Nykänen täytti 50 vuotta ja sen kunniaksi julkaistu single Jokainen tsäänssi on mahdollisuus on ylittänyt jo 10 000 kappaleen platinasinglen rajan! Kappaleesta on tehty myös musiikkivideo.

Keväällä 2017 Matti Nykänen nähtiin vieraana Teemu Selänteen isännöimässä Supertähdet-ohjelmassa Nelosella. 

Tilaa Matti Nykänen keikalle

Videot

Matti Nykänen starttasi laulajanuransa 90-luvun alussa.

Julkaisut
Esikoislevy Yllätysten yö valmistui vuonna 1992. Nykäsen toinen levy Samurai oli nimeltään Samurai. Vuonna 2002 Nykänen julkaisi paluusinglen Elämä on laiffii. Vuonna 2006 julkaistiin kolmas täyspitkä albumi Ehkä otin, ehkä en.

Urheilu-ura
Matin urheilijaura on vailla vertaansa. Hän on voittanut urallaan viisi olympiamitalia, joista neljä kultamitaleita, kolme henkilökohtaista, yksi joukkue ja 14 maailmanmestaruusmitalia, joista kuusi kultamitalia sekä  22 SM-mitalia, joista 13 kultamitalia. Matin ansiokas ura palkittiin Urheilugaalassa vuonna 2013 Matti Nykäsen palkittiini Elämänura-erikoispalkinolla.

Elokuva:
Matti Nykäsestä tehty Aleksi Mäkelän ohjaaman elokuva, Matti, sai ensi-iltansa perjantaina 13. tammikuuta 2006. Matin roolissa nähtiin Jasper Pääkkönen.

Elämä on laiffii, Ehkä otin, ehkä en, Fifty-sixty, Elämä on ihmisen parasta aikaa ja Jokainen tsäänssi on mahdollisuus!

Keikat

Pyydä tarjous

KUUNTELE

Matti Nykänen – Jokainen tsäänssi on mahdollisuus

Ajankohtaista

Share on Facebook
Facebook
235Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›