In English

MagnumLive

Ilari Hämäläinen

Ilari Hämäläinen, rock, pop, Idols, UMK

Ilari Hämäläinen on musiikin ja populaari-viihteen moniottelija, joka esiintyy laulajana, soittajana, näyttelijänä – säveltää ja tuottaa musiikkia sekä musiikkivideoita. 80’s hardrock on lähellä Ilarin sydäntä, mutta myös musikaalimusiikki on juuttunut Ilarin rintapieleen. Ilarin musiikkimaku ja tapa käsitellä musiikkia ei kuitenkaan rajoitu näihin edellämainittuihin genreihin vaan hän ammentaa musiikkiinsa vaikutteita Take That:stä Billy Talentiin ja Dave Townsendista Princen kautta Danny Elfmaniin – niin esittäjänä, kuin säveltäjänä ja tuottajana.

2013 alussa Ilari oli mukana sekä The Voice Of Finland, että UMK-kilpailuissa, jotka antoivat hyvän alkusysäyksen uralle suomenkielistä AOR / Hard Rock -musiikkia laulavana artistina. Ilari on ollut mukana myös monissa musikaaleissa ja vieraillut elokuvissa ja tv-sarjoissa – sekä saanut Vuoden Valovoimaisin -tittelin. Peruskeikkojen lisäksi Ilarin ohjelmistosa on showkeikkoja.

Back From The Future Of Rock -show

Hienostunut, hassu, söpö, oivaltava ja vaarallinen show sisältää 80- ja 90-lukujen hittejä sovitettuna eri aikakausien tyyleihin lähtien 40-luvun swingistä, rock ’n rollin, mercey beatin ja psykedelian kautta takaisin rock musiikin kultaisille vuosikymmenille 80- ja 90-luvulle, ennen kuin DJ-musiikki tuli…

”Show on yleisölle ajatuksia herättävä ja sopivasti haastava…mikä kappale intron takaa paljastuu. Mukana Mashup-teoksia, joissa taustat ovat tunnetusta kappaleesta 60-70-luvulta ja itse melodia ja teksti taas 80-90-lukujen hiteistä. Koko ilta on täynnä iloisia yllätyksiä ja ahaa-elämyksiä. Illan päätteeksi päästään varsinaiselle 80-90-luvuille, jossa kappaleet esitetään ns. Highlights-versioina ja ehditään käymään lyhyessä ajassa iso liuta mieltä nostattavia hittejä.”

• Back From The Future Of Rock (Show & Dinner -versio):

Ilari Hämäläinen – Born to be Wild – paitsi himassa.

Share on Facebook
Facebook
7Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›