In English

MagnumLive

Erika Vikman

Erika Vikman, pop-artisti

Erika Vikman on hurmaava ja raikas iskelmä- ja poptähti, joka on muutamassa vuodessa tehnyt huiman kiidon viihdetaivaalle.

Erikan repertuaariin kuuluvat iskelmän lisäksi popahtavat kappaleet sekä discokauden musiikki. Monipuolisen ohjelmiston ansiosta Erika keikkailee lavoilla, laivoilla, ravintoloissa sekä tapahtumissa ympäri vuoden. Tähti on tullut tutuksi myös monissa konserteissa ja festivaaleilla. Ohjelmistossa on myös säkenöiviä ohjelmanumeroita, jotka sopivat firmojen juhliin ja vaikkapa pikkujouluajan show- & dinner-ohjelmaksi.

Erikan ensimmäisiä sinkkujulkaisuja ovat Ettei mee elämä hukkaan ja Säännöt (Sony Music 2017). Ne antavat vinkkiä Erikan musiikillisesta linjasta. Lisää musiikkia on tulossa.

Erikan monipuolisuudesta kertovat myös erilaiset tv- ja musikaaliroolit, joista mainittakoot mm. Parasta aikaa (TV2), Stage (Nelonen),  Silmistä pois ja Evita -musikaalit ja Mörkö-ooppera. Erika Vikman muistetaan myös tangokuningattarena, Idols-kilpailusta ja Iholla-sarjan tv-vloggaajana.

 •Katso myös Erika Vikman iskelmäkeikat

 

Videot

Keikat

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›