In English

MagnumLive

Emilia Ekström

Emilia Ekström, Voice of Finland toinen sija

Emilia Ekström sijoittui keväällä 2013 Voice Of Finlandissa toiseksi. Emilia lauloi itsensä kansan sydämiin kauniilla, kuullaan koskettavalla äänellään.

Voice of Finlandissa hän esitti mm. kappaleet Jolene, Rakkauslaulu, Joutsenet, On elämä laina, Askel askeleelta ja Hento kuiskaus, joka on myös Emilian ensilevytys The Voice Of Finland 2013 -kokoelmalevyllä.

Emilia on sikäli todellinen luonnonlahjakkuus, että ennen Voice Of Finlandia, hän ei ollut tehnyt yhtään keikkaa, mutta siitä huolimatta, hän säteili kisan aikana lavalla itsevarmuutta ja lavakarismaa. Nyt kisan jälkeen hän on tehnyt saman vuoden aikana jo parikymmentä keikkaa, mm. Cheekin konsertissa lämppärinä.

Emilia on kotoisin Raaseporista ja hän esiintyy suomen ja englannin kielellä, mutta vaihtaa lennosta myös omaan äidinkieleensä, ruotsiin.

Emilia Ekström band
Emilialla on oma nelimiehinen bändi, jonka kanssa taittuu myös bilesetti.

Emilia Ekström duo
Emilia esiintyy myös duettona pianistin tai kitaristin kanssa, esim. erilaisissa firma- ja juhlatilaisuuksissa.

Emilian ensimmäinen musiikkivideo ja single Riko minut ehjäksi julkaistiin tammikuussa 2014 toinen single Maailman loppuun, josta julkaistiin niinikään musiikkivideo, syksyllä 2014. Emilian kolmas single Sanotaan sitä rakkaudeksi julkaistiin loppukesästä 2015 – kappaleesta julkaistiin myös ruotsinkielinen versio Bara Vänner.

• Kuuntele Emilia Ekström – Sanotaan sitä ystävyydeksi Youtubessa
• Lysna på Emilia Ekström – Bara Vänner

• Katso myös Voice of Finland -kilpailussa Emilian ja Lauri Tähkän esittämä duetto Mysteriet.

Videot

Pyydä tarjous

Ajankohtaista

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›