In English

MagnumLive

Eeli Hallikainen

Eeli Hallikainen

Bändin nimi on nyt ytimekkäästi Eeli!

Eeli soittaa suoraselkäistä suomipopia ja -rokkia. Sen johtohahmona ja solistina on nuori mies nimeltään Eeli Hallikainen.

Näin Eeli kertoo itse bändin synnystä:

– Bändi perustettiin omien pöytälaatikkobiisien ympärille. Oli kova halu tehdä omaa musiikkia täysin omilla ehdoilla. Rumpali Petteri ja kitaristi Lauri lähtivät mukaan studiolle syksyllä 2016. Bassoa tuli soittamaan kaveripiiristä tuttu Santeri Ruohonen. Tällä kokoonpanolla ollaan jatkettu soittamista vielä studiosession jälkeenkin. Synergiaa löytyy, ja ensimmäinen keikka hitsasi porukkaa vielä enemmän yhteen.

– Agenda tuntuu olevan kaikilla sama; halu tehdä suomenkielistä rock-musiikkia, joka tuntuu jossain määrin jopa uupuvan nykymusiikin kentältä.

Bändin ensimmäinen single ja musiikkivideo julkaistiin kesällä 2017. Kappale ”Onnellinen loppu” on Eeli Hallikaisen itsensä säveltämä, sanoittama ja äänittäjä Mikko M. Koskisen kanssa studiolla sovitettu. Toinen sinkku kantoi nimeä ”Älä jätä”. Uutta materiaalia otetaan koko ajan haltuun ja katseet kohdistuvat tulevaisuuden keikoille.

Eeli Hallikainen – laulu, kitara
Lauri Laine – kitara
Santeri Ruohonen – basso
Petteri Häyrynen – rummut

Ensimmäiset singlejulkaisut ja musiikkivideo julkaistiin bändinimellä ”Eeli Hallikainen”. 

Videot

Pyydä tarjous

KUUNTELE

Ajankohtaista

Share on Facebook
Facebook
16Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›