in-english

MagnumLive

Teresa Sepponen

Teresa Sepponen

”Solusi eivät valehtele!”

Funktionaalinen terveysvalmentaja ja mentori Teresa Sepponen on toiminut plastiikkakirurgisena sairaanhoitajana ja terveysvalmentajana potilas- ja asiakastyössä lähes 20 vuoden ajan, joista viimeiset yli 11 vuotta yrittäjänä ja uniikin Method Pisara-terveyspalvelukonseptin kehittäjänä. Suurelle yleisölle Teresa tuli tutuksi Nelosen Elixir-ohjelmasta, jossa hän toimi mm. Noora Karman terveysvalmentajana ja mentorina.

Havaintojen ja opiskelun myötä Teresa on oivaltanut, miten muinainen keho elää ristiriitaisessa ympäristössä nykyajan mielen ja elintapojen kanssa, ja näin ollen lopulta sairastuu. Luennolta saat työkalut, miten hoidat kehoasi nykypäivän haasteiden keskellä. Opit myös, miten veri ja solut saavat puhtaan ja happirikkaan elinympäristön.

Luennon tavoitteena on antaa kuulijoille päivitettyä tietoa siitä, miten pysyä terveenä ja miten motivoitua siihen liittyviin muutoksiin.

Teresan erikoisosaamista on asiantuntijuus mm. seuraavilla alueilla:

  • Fysiologinen ymmärrys sidekudos- ja rasvasolujen toiminnasta, kuonan kertymisestä soluihin ja kudoksiin ja niiden hoitaminen lääketieteellisillä laitteilla ja elintavoilla
  • Lymfajärjestelmän toiminta ja merkitys koko elimistön toiminnalle
  • Hapen ja puhtaan veren ja ruokavalion merkitys solujen terveydelle
  • Esteettiset tulokset terveyden kautta
  • Energialääketiede
  • Mielen vaikutus fysiologiaan
  • Kokonaisvaltainen hyvinvointi
  • Valmennus

”Olemme unohtaneet vanhat vuosituhansia tunnetut totuudet fysiologiasta ja maailmankaikkeudesta. Haluan toimia solujen tulkkina, sillä ne eivät valehtele. Mielemme ja ulkokuoremme paljastavat solujen todellisen tilan ja lopulta sairastuvat ilman puhdasta kehoa. Minua kiinnostaa miten tätä mielenkiintoista ja humoristista elämän peliä pelataan. Haluan auttaa ja tuoda oppimani  tiedon kaikille, jotka haluavat löytää oman terveyspotentiaalinsa.”

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Liity MagnumLive postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›

Lataa MagnumLive-mobiilisovellus! iPhone/iPad Android