In English

MagnumLive

Sari Tamminen

Sari Tamminen – elämän mittaisessa parisuhteessa itseni kanssa

Sari Tamminen tunnetaan monien tapahtumien juontajana sekä tv-esiintyjänä TV2-kanavalla vuosilta 1992- 2012. Nyt myös luennoitsijana.

Vyöhyketerapiaopinnot hän aloitti vuonna 2006 sairastettuaan jo muutaman vuoden autoimmuunisairautta, selkärankareumaa. Jatkuvat kivut sekä sairauden hallitsema elämäntilanne sai hänet miettimään suhdettaan omaan kehoonsa. Elämään tuli täyskäännös… sekä ihana oma tytär.

Elämme elämän mittaisessa parisuhteessa itsemme kanssa. Oma mieli, tunteet ja ajatukset vaikuttuvat kaikki siihen, mitä kehossamme tapahtuu. Meillä on perimä äidin ja isän puolelta, ja niiden tuomat ongelmat. Lisäksi omat käsittelemättömät tunteet vaikuttuvat siihen, miten me kokonaisuudessa voimme. Keho on kuin elämänkartta ja vyöhyketerapeutti opas. Meillä on oma puolustusjärjestelmä kehossamme, ja sitä meidän pitää auttaa toimimaan. Vyöhyketerapeutti ei hoida sairauksia, vaan terveyttä. Ja auttaa sinua löytämään tien parempaan huomiseen ja jaksamiseen.

Luennot ovat olleet suosittuja ja niiden tarkoitus on saada kuulija tuntemaan oma itsensä kokonaisuutena. Elämämme avaimet on vain meillä itsellämme, etsitään niitä yhdessä.

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›